doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Niet voeren - man aangehouden voor speciale Snickers over gevangenismuur gooien

Als je maten in de bajes zitten, maar je ze toch een klein cadeautje wilt geven, moet je soms een beetje creatief zijn. Deze 27-jarige man besloot om zijn presentje over het hek van de gevangenis te smijten, maar dat deed hij net niet subtiel genoeg.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Niet voeren: man aangehouden voor speciale Snickers over gevangenismuur gooien

De politie in Roermond heeft afgelopen weekend een man aangehouden na een melding van de lokale gevangenis. Daar waren een paar bijzondere Snickers uit de hemel komen vallen. De inhoud van deze zoete snacks was net even wat anders dan die van de reguliere versie uit de supermarkt. In plaats van pinda’s en karamel zat er een flinke dosis hasj onder het laagje chocolade.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De ontvangers van het strooigoed konden helaas niet van hun Snickers genieten, want die werden door de bewaking afgenomen. Wat bleek: alles was te zien geweest op camerabeelden van de gevangenis, inclusief het uiterlijk van de man die het snoep over de muur smeet. De beelden werden doorgestuurd naar de dames en heren van de politie, die hem even later in zijn auto tegenkwamen. De snoepwerper werd meteen gearresteerd en meegenomen naar het bureau.

Inmiddels is de man verhoord en is hij vrijgelaten in afwachting van zijn straf.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws