doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

‘Apotheker’ aangehouden voor verkoop drugs en vuurwerk

In Wezep is een man aangehouden die zichzelf voordeed als ‘apotheker’, maar iets meer verkocht dan alleen medicijnen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
‘Apotheker’ aangehouden voor verkoop drugs en vuurwerk

Toch iets sterkers nodig dan paracetamol? Deze apotheker uit Wezep kan je misschien wel helpen. Voor een zacht prijsje kun je bij hem een paar pilletjes en poeders halen. Voor de liefhebbers zijn er bovendien ook nog vuurpijlen te vinden in zijn zaak. Op dit moment is de apotheek echter tijdelijk gesloten, want de eigenaar zit voorlopig in de cel.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De verdachte werd vorige week aangehouden door de politie in Wezep, nadat zijn huis doorzocht werd. Daar vonden agenten verschillende soorten soft- en harddrugs. Het gaat waarschijnlijk om wiet, xtc, ketamine, amfetamine, GHB en crystal meth. De verzameling is te zien in een video van de lokale politie.

Dit bericht bekijken op Instagram

'Apotheker' met duizend nitraten, aangehouden. 👮‍♂️ Vorige week werd in een woning in Wezep een verdachte aangehouden op verdenking van bezit en dealen van soft- en harddrugs. De verdachte had in zijn huis onder andere wiet, XTC, ketamine, amfetamine, mogelijk crystal meth, GHB, 1000 nitraten en een groot aantal cobrabommen liggen. 🧨 Levensgevaarlijk! De drugs worden door forensische experts onderzocht om officieel vast te stellen om welke drugs het precies gaat. 🕵️‍♂️ Dit is van belang voor de strafzaak. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt. De illegale goederen zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

Een bericht gedeeld door pol. Nunspeet Elburg Oldebroek (@politienunspeetelburgoldebroek) op

De politie kwam ook nog verschillende soorten zwaar vuurwerk tegen in de woning van de man tegen, waaronder cobrabommen en duizend nitraten.

Op dit moment worden de drugs nog onderzocht door de recherche om vast te stellen om welke soorten het precies zijn. Het grootste deel van de overgebleven goederen is in beslag genomen en later vernietigd.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws