doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Man vindt ‘lijk’ tijdens wandeling

Een wandelaar in Eindhoven kreeg de schrik van zijn leven toen hij een lijk in de bosjes dacht te zien. De politie werd meteen ingeschakeld om te kijken wie het slachtoffer precies was. Uiteindelijk bleek er helemaal geen sprake te zijn van een lijk. Het ging om een pop gemaakt van een tafelkleed. 
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Man vindt ‘lijk’ tijdens wandeling

De Eindhovenaar wist vrij zeker dat hij het resultaat van een brute moord had gevonden. Van een afstand leek het precies op een ingepakt lichaam, compleet met bloedvlekken. Toen agenten eenmaal dichterbij kwamen, bleek algauw dat het niet om een echt lijk ging. Dit meldden zij in een interview met nu.nl.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');
Dit bericht bekijken op Instagram

Lugubere melding. Laat op de ochtend kwam de melding van een wandelaar, die iets in de bosjes had zien liggen, wat leek op een ingepakt lichaam. De wandelaar was behoorlijk geschrokken. Deze locatie was ergens in het centrum van Eindhoven. Als OvD ter plaatse gegaan, samen met collega's van de noodhulp. Rekening houdende met diverse scenario's, benaderden wij die plek voorzichtig. In het ergste geval hadden we een ernstig misdrijf en dus een plaats delict. Wij zagen redelijk snel dat er sprake was van een pop gewikkeld in wit met rood erop gekleurd. Wij snapten dat de melder behoorlijk geschrokken was, want verscholen in bosjes was het niet goed te zien. Mogelijk een item van een spookspeurtocht of het idee van een persoon met rare gedachten. Wij hebben alles weggehaald en hebben het probleem opgelost. #ovd #politieeindhoven #eindhoven #luguberemelding #spooktochtitem #bureau040

Een bericht gedeeld door OvD_Rob_Politie_Eindhoven. (@ovd_rob_politie_eindhoven) op

Speurtocht

De politie heeft tot nu toe niet kunnen achterhalen wie precies de eigenaar van het 'lichaam' is. Ook de reden voor het achterlaten van de pop is niet duidelijk. Het zou een onderdeel van een speurtocht kunnen zijn of het werk van één of andere grappenmaker.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws