doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Drone werpt zakjes cannabis in het centrum van Tel Aviv 

De kruidnoten liggen alweer in de winkel, maar in Tel Aviv kwamen wietliefhebbers gistermiddag het betere strooiwerk tegen. 
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Drone werpt zakjes cannabis in het centrum van Tel Aviv 

Niet vies van een beetje wiet? Dan had je gisteren in het centrum van Tel Aviv moeten vertoeven. Daar regende het gratis cannabis op het Rabin-plein. Activisten in Israël pleitten voor een legalisering van cannabis in het land en verspreidden daarom gisteren met een drone zakjes cannabis door het centrum van Tel Aviv. En die lagen er daarna gewoon voor het grijpen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Green Drone

Helemaal als een verrassing kwamen de vliegende drugszakjes niet. Van tevoren kondigde actiegroep Green Drone hun stunt aan op social media: gratis cannabis! Green Drone zette vervolgens hun zwevende drugskoerier in om tientallen zakjes wiet in het centrum van Tel Aviv te verspreiden.

De drugsbuidels belandden op het Rabin-plein, een populaire plek voor straatprotesten en politieke bijeenkomsten, waar een enkeling het presentje oppakte. Het overgrote deel werd echter buit gemaakt door de politie. Zij waren not amused met de actie van Green Drone en pakten de twee bestuurders van de drone op. De politie vermoedde dat de verspreidde buideltjes een ‘gevaarlijke drug’ zou bevatten, zo schrijft NY Post.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws