doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Slapende man ontwaakt door kronkelende slang in slaapkamer 

Slapende honden bijten niet, maar hoe zit dat met slangen? De Britse Kelvin ontwaakte door een 120 centimeter lange korenslang die op zijn nachtkastje kronkelde.  
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Slapende man ontwaakt door kronkelende slang in slaapkamer 

Een man die ligt te meuren in z’n nest mag je maar voor een miniem aantal zaken ontwaken: het winnen van de loterij, een prachtige schone die opeens in de slaapkamer verschijnt of een nieuwe wagen. Een slang hoort niet in dit rijtje thuis.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Een slang in je kamer vinden: wij kunnen ons leukere nachtelijke verrassingen bedenken. De Britse Kelvin uit Leeds had het niet voor het kiezen en ontwaakte om 2 uur ’s nachts nadat hij een ongewoon klikkend geluid hoorde in zijn slaapkamer. Een slang van 120 centimeter lang bevond zich in de kamer en het schepsel baande zich een weg omhoog via zijn nachtkastje.

Kelvin die het reptiel alleen nog maar in het licht van zijn telefoon aanschouwde, knipte het licht aan en zag de korenslang al half op zijn nachtkastje zwieren. Hoe mag Joost weten, maar de Brit slaagde erin om de slang te overmeesteren. Vervolgens heeft de RSPCA, een liefdadigheidsinstelling voor dierenwelzijn in het Verenigd Koninkrijk, het reptiel meegenomen en werd het ratelende wezen de naam Tango toegekend. Vooralsnog heeft niemand het sissende geval opgehaald. Iemand nog een nieuw huisdier?

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws