doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

André Hazes komt met wéér een reünietje tijdens vakantie

Van hernieuwde liefde met Monique tot een weerzien met zus Rox, André weet de hele Hazes-soap lekker op gang te houden. Ook op vakantie laat André de kans op wéér een hereniging niet schieten. Hij sloot daar ex-stiefpa Niccolò Armaroli weer in de armen en och, wat ging ’t er klef aantoe.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
andre hazes

Je ex-stiefvader in de armen vallen. André doet ’t gewoon. En zoetsappig dat het eraan toeging, zo blijkt wel uit de foto’s die André en Niccolò deelden in hun Instagramverhaal. Het blijkt nog wel te boteren tussen ex-stiefzoon en ex-stiefpa. Ook op zijn feed wil Niccolò laten zien dat-ie nog altijd in het leven van de zanger is. “Er zijn mensen die altijd in het hart blijven, ondanks de tijd en afstand”, verklaart de Italiaanse nachtclubeigenaar en ex van Rachel bij het plaatje. André zelf vindt het ook geen probleem om op vakantie weer wat familiegeschiedenis op te rakelen: "Voor altijd, mijn vriend! Het was zo fijn om je weer te zien", antwoordt hij op zijn voormalig stiefpa.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Grote liefde

Opfrisser nodig? Wij kunnen er in elk geval wel een gebruiken als het om de familiebanden van de Hazes-fam gaat. Na het overlijden André Hazes sr. in 2004, was Niccolò dé nieuw grote liefde van Rachel. Een jaar later gaf ma Hazes toch prioriteit aan werk en kinderen boven het heen en weer kachelen tussen Italië en Nederland, waarmee er een punt achter de relatie werd gezet. Maar een helemaal afgesloten hoofdstuk? Dat zou geen gezellige herenigingskiekjes opleveren.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws