doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Marieke Elsinga bijt van zich af: 'Nee pannenkoek!'

Marieke Elsinga dacht een leuke foto te posten met haar kat, maar al snel ging het in de comment-sectie over heel wat anders: of ze zwanger zou zijn of niet.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Marieke Elsinga

Zwanger

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Marieke schrijft onder haar Instagrampost: "Hello all cool cats and kittens." Een leuke verwijzing naar de excentrieke Carole Baskin uit de Netflix culthit Tiger King. Maar wanneer je reacties leest, gaat de discussie niet over of Carole Baskin haar man wel of niet vermoord heeft: hij gaat over of Marieke zwanger is of niet. Een greep uit de reacties: "Marieke, je lijkt wel zwanger" en "Ben je zwanger?".

Marieke laat zich echter niet kennen en slaat terug. "Nee, pannenkoek. Dat is een vrouwenlijf met vormen!".

De regel

Dus, voor iedereen die nog niet bekend is met de regel omtrent 'vragen naar iemands zwangerschap': bij twijfel niet oversteken. Twijfel je of iemand zwanger is? Hou dan gewoon even je muil. Negen van de tien keer is het namelijk een ongelukkige pose, een paar coronakilo's of gewoon een stevige lunch. De veiligste optie is pas informeren als iemand op het punt van bevallen staat, maar dat is misschien ook een beetje mosterd na de maaltijd. Voor nu: bekijk het kiekje van Marieke hieronder. Is gewoon een gezellige foto toch?

View this post on Instagram

Hello all cool cats and kittens.

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) on

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws