Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Video: Jan Jaap van der Wal (44) staat in lingeriesetje wagen Peter Pannekoek te boenen

'Wassen kreng', staat er op het voertuig van Pannenkoek.

Jan Jaap van der Wal

De twee mannen van Dit was het nieuws gingen met elkaar een weddenschap aan naar aanleiding van een gesprek over influencers die 'alles' doen voor de views en likes. Zo kwam Van der Wal met het voorbeeld van zangeres en influencer Famke Louise. Zij post tegenwoordig content - dat bedoeld is als pikante content - op het internet via een erotische website.

"Die gaat dan halfnaakt een auto wassen", aldus Jan Jaap. De spannende content van Famke viel echter niet bij iedereen in de smaak en daarom liet Van der Wal weten haar graag bij te willen staan. "Alles is geoorloofd voor clicks en views", zei de cabaretier.

Komiek Van der Wal had voor de uitzending even gecheckt hoeveel volgers hij destijds had en wilde hier graag iets mee doen. "Ik heb net even gekeken, ik heb 45.000 followers, 'engagers', zoals ik ze noem. Als ik er volgende week 60.000 heb, ga ik in lingerie de auto van Peter schoonmaken."

Je raadt het al: dat is gelukt. En waar Jan Jaap van der Wal dacht dat zijn collega Peter Pannekoek niet zo'n hele grote bolide had (dus klusje zo geklaard), had Pannekoek toch even een andere wagen voor 'zichzelf' geregeld, namelijk zijn tour-VRACHTWAGEN. Dit levert hilarische beelden op van Jan Jaap in keurig bijpassend lingeriesetje met zilveren hakjes aan. 'Wassen kreng', staat er op het schermpje in de wagen van Pannekoek.

Het verlies van Jan Jaap heeft de cabaretiers in ieder geval niet afgeschrikt, want de mannen, plus presentator Harm Edens, leken even voor een moment de smaak te pakken te hebben.

"Als ik meer dan 200.000 volgers op Instagram heb of 100.000 op Tiktok, dan laat Harm een tatoeage zetten van Jan Jaap in lingerie", grapte Pannekoek. "Ik wou er bijna overheen gaan, bij 400.000 poets ik met m'n l*l de bril van Jan Jaap", aldus Harm Edens.

Entertainment
  • Dit was het nieuws
  • NL Beeld / Heukers Media
  • Dit was het nieuws