Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bizar: man maakt 5 vrouwen zwanger en geeft gezamenlijke babyshower

Op het populaire platform TikTok deelt één van de vijf moeders beelden van de babyshower en de 'baby daddy'.

Vijf vrouwen zwanger

Een kerel uit Amerika wist in een korte periode niet bij één, maar bij vijf vrouwen raak te knallen. Niet best, zou je denken. Toch lijkt het voor de Amerikaan goed af te lopen, aangezien de dames het prima met elkaar kunnen vinden.

Eén van de zwangere vrouwen is Lizzy Ashliegh. Zij heeft naar eigen zeggen helemaal geen problemen met het feit dat de vader van haar ongeboren baby de andere vrouwen ook zwanger heeft gemaakt. Op TikTok laat Lizzy weten: "We hebben besloten om een babyshower te houden op dezelfde dag."

@lizzyashmusic I guess we Sister Wives now #babydaddy #drama #babyshower #babymama ♬ original sound - Lizzy Ashliegh

TikTok

Op het populaire platform laat Lizzy Ashliegh weten dat de families van de vrouwen de situatie hebben geaccepteerd. "We love our baby daddy!", schrijft Ashliegh op TikTok. Daarnaast laat ze weten dat de vrouwen de levens van hun baby's niet willen en zullen verpesten. "We kunnen niet veranderen dat hij de vader van onze kinderen is."

Toch is lang niet iedereen enthousiast over de situatie waarin de man vijf vrouwen zwanger heeft gemaakt. "Dit is echt bizar", reageert een TikTokker. Lizzy Ashliegh lijkt zich er in ieder geval niks van aan te trekken en blijft gewoon lekker doorgaan met het plaatsen van video's van zichzelf, de vader en alle andere vrouwen.

De 'baby daddy' gaat het in ieder geval nog flink druk krijgen de komende periode. Vooralsnog staat hij nu lachend op de foto's tussen de vijf - totaal verschillende - moeders. Het is voor hem te hopen dat de vrouwen niet ook nog tegelijkertijd gaan bevallen, één bevallende vrouw is al heftig genoeg.

Of de man bij zijn volgende sekspartner wél een condoom gaat gebruiken, is niet bekend.

Bizar
  • Adobe Stock