Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Joran filmde sexfeest met minderjarigen'

Verrassende ontwikkeling in de Natalee Holloway-zaak. Ruim acht jaar na de verdwijning van de Amerikaanse toeriste op Ar...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Verrassende ontwikkeling in de Natalee Holloway-zaak. Ruim acht jaar na de verdwijning van de Amerikaanse toeriste op Aruba blijkt uit nieuw onderzoek dat de politie zich door te veel te richten op Joran van der Sloot een andere verdachte over het hoofd zag. Ook zou Joran van der Sloot sexfeesten hebben georganiseerd waarbij minderjarige meisjes zijn gefilmd.

Tv-programma Brandpunt Reporter, dat vorige maand scoorde met nieuwe feiten over de mishandeling van Koen Everink, meldt vanavond dat negen dagen vóór de vermissing van Holloway een andere jonge Amerikaanse die in hetzelfde hotel verbleef  werd aangerand. Een onbekende man probeerde Tracey Allan op het strand naar zijn auto te sleuren. Hij bedreigde haar en wilde haar verkrachten.

"Enkele weken daarna belde een Arubaanse politieman me dat ze hem opgepakt hadden, maar dat hij weer vrij was gelaten en dat hij naar Colombia was gevlucht," vertelt Allan in het tv-programma.

De KRO heeft het gehele politiedossier van de zaak-Holloway online gezet. De uitzending van KRO Reporter begint vanavond om 21.10 uur en gaat ook over seksfeesten die Joran en zijn vrienden zouden hebben georganiseerd in hotelkamer op Aruba.