Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Batsen in de bak: 'Joran van der Sloot heeft 3 bedpartners in de bajes'

De Nederlandse crimineel krikt heel wat af daar in Peru, aldus de geruchten.

Joran van der Sloot

Al sinds 2010 zit Joran van der Sloot vast in Peru. De Nederlander werd al verdacht van de moord op Natalee Holloway op Aruba in 2005, toen hij precies 5 jaar later de Peruaanse Stephany Flores ombracht in een hotelkamer. De rechter veroordeelde hem tot 28 jaar celstraf. Later kwam daar nog een straf bij voor drugssmokkel, waardoor Van der Sloot tot sowieso 2045 achter de tralies zit.

Het eerste deel van zijn straf zat hij in de Juliaca-gevangenis in het zuiden van Peru. Nadat hij daar gepakt werd voor cokesmokkel werd hij echter overgeplaatst naar de Challapalca-bajes, een beruchte gevangenis die ook wel 'de hel op aarde' in het 'Siberië van Peru' genoemd wordt. Toch is ook daar ruimte voor een verzetje, zo is inmiddels duidelijk.

Vrouwen

'Natalee Holloway-moordenaar Joran van der Sloot heeft seks met drie verschillende vrouwen terwijl hij een levenslange gevangenisstraf uitzit', kopt de New York Post.

"Hij heeft toestemming gekregen voor 'echtelijk' bezoek", aldus een woordvoerder van het Nationale Penitentiaire Instituut in Peru. "Hij heeft dezelfde rechten als iedere andere gevangene."

Dat 'echtelijke' bezoek houdt zoveel in als 'visite krijgen zonder toezicht in een intieme setting'. In een afgesloten ruimte met bed dus. Die bezoekjes mogen twee uur duren, dat is vastgelegd in de Peruaanse wet. Van der Sloot heeft op dit moment een lijstje waarop drie vrouwen staan die langskomen in de bajes voor die intieme bezoekjes, schrijft The New York Post. Alle drie de dames zijn goedgekeurd door het gevangenisbestuur.

Een van hen is Van der Sloots vriendin Eva Pacohuanaco. De twee begonnen in 2020 een relatie. Pacohuanaco werd kort erop verdacht van betrokkenheid van de drugssmokkel waarvoor Joran werd veroordeeld. Dat ging om het binnensmokkelen van coke en wiet in de gevangenis. Er werd 18 jaar geëist, maar Eva werd nooit veroordeeld.

'Nooit monogaam'

Naast Pacohuanaco staan er op dit moment nog twee vrouwen op de lijst en dat verbaast Cas Arends, jeugdvriend van Van der Sloto, niks, zegt hij tegen de New York Post. "Hij is een player en is altijd een player geweest. Vrouwen zijn op de een of andere manier altijd aangetrokken tot hem."

Verdeeld over de gevangenissen in Juliaca en Challapalca hebben er 7 verschillende vrouwen op 'Jorans lijstje' gestaan. Met één van hen was hij enige tijd getrouwd. Deze Leidy Figueroa is ook de moeder van Jorans dochtertje Dusha Trudie, die in de gevangenis werd verwekt tijdens een van de intieme bezoekjes.

Misdaad
  • The New York Post
  • Videostill Cuarto Poder