Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Is dit de meest bizarre advertentie ooit?

In een wereld vol advertenties glipt er zo nu en dan een vreemd verzoek door. Maar zo bizar als deze advertentie hadden...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

In een wereld vol advertenties glipt er zo nu en dan een vreemd verzoek door. Maar zo bizar als deze advertentie hadden zelfs wij het nog nooit gezien. Oordeel zelf maar..

Goed, nu zijn we op de redactie flink wat bizarre seksadvertenties gewend, maar dit moet toch wel één van de meest vreemde advertenties zijn die wij op het wereldwijde web zijn tegengekomen. En het is voor de verandering eens geen seksadvertentie. Alhoewel, ergens vermoeden we dat ergens achter dit opmerkelijke verzoek een duistere fantasie moet schuilen..

Lees en zie ook: voor de duvel niet bang, wel voor de komkommer (VIDEO)

Op vier pootjes

De Australische Sophie, van wie weinig verdere gegevens bekend zijn gemaakt, zoekt een persoon die zich als kat wil verkleden én gedragen, om 's nachts over haar te waken. Ja, de 'kat' moet naast haar in bed plaatsnemen. En om het nog sterker te maken, moet de poes ook, jawel, spinnen. De katachtige krijgt een kommetje melk en een bakje tonijn van Sophie, maar mag zich alleen aan deze kattige delicatessen tegoed doen als het baasje slaapt. Ook mag de kat alleen naar het toilet als Sophie al twee uur slaapt. Ze wil namelijk niet wakker worden zonder haar poes naast zich. En voor we het vergeten: Sophie zou het zeer op prijs stellen als de kat op alle vier de pootjes de kamer betreedt. 

Lees ook: Felix de stationskat is gepromoveerd!

Hartstikke serieus

Vreemde fetisj? Grap? Sophie houdt op de internationale advertentiesite Gumtree bij hoog en laag vol dat ze hartstikke serieus is. Wie zich aanmeldt en een goed katje toont, kan zelfs zestig Australische dollar (een kleine veertig euro) verdienen. Daarvoor moet je wel van 23:00 tot 06:00 spinnen, melk drinken en tonijn eten. Of het kattenpakje vergoed wordt, is helaas onbekend..

Poesje mauw, kom eens gauw, Sophie heeft een bizar baantje voor jou..