Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Check die trailer! Central Intelligence

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de Nederlandse bioscopen te zien...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de Nederlandse bioscopen te zien is. Deze week is dat de hilarische komedie Central Intelligence.



Afrikaans-Amerikaanse stand-up comedians die de overstap van het theater naar het witte doek maken. Het is een beproefd recept in de Verenigde Staten dat je grofweg eens in de tien jaar ziet. In de jaren zeventig en tachtig had je de geniale Richard Pryor (Blazing Saddles, Harlem Nights), in de jaren tachtig en negentig lachbek Eddie Murphy (Beverly Hills Cop, Coming to America) en in de tien jaar daarna was er de doordraaiende Chris Rock (Bad Company, Grown Ups). Stuk voor stuk cabaretiers die het na een succesvolle carrière op het podium ook in Hollywood hebben gemaakt. 



De laatste in lijn is komiek Kevin Hart. Hart, 36 jaar, trok al enkele jaren volle zalen met zijn comedyshows en na wat kleine rollen in films als Scary Movie 3, The 40-Year-Old Virgin en Little Fockers, maakt hij in 2014 samen met Ice Cube zijn echte doorbraak met het uiterst geestige Ride Along. Met een bescheiden budget van 25 miljoen euro werd wereldwijd ruim 150 miljoen euro opgehaald in de bioscoop. Hart's naam als nieuwe it-comedian was gevestigd.



Lees ook: TrailerTrash BFG

Klein, maar fijn

Check die trailer!