Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Leicester City is wereldkampioen!

Waar hebben we het vandaag eigenlijk over? Iedere dag lichten we een gespreksonderwerp uit waar je het met je collega...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Waar hebben we het vandaag eigenlijk over? Iedere dag lichten we een gespreksonderwerp uit waar je het met je collega's over kunt hebben. Want dat geklaag over de baas en het weer gaat natuurlijk ook wel eens vervelen. De suggestie voor vandaag: Leicester City is wereldkampioen!



Dat idee zou je bijna krijgen want iedereen over de hele wereld die het voetbal een warm hart toedraagt feest mee met de kleine club uit Engeland die het onmogelijke heeft geflikt. Denk je eens in: Excelsior of Willem II die kampioen van Nederland worden. Gebeurt niet? In Engeland is iets soortgelijks wél gebeurt: Leicester City, de kleine club uit de Midlands die vorig jaar op de nominatie stond om te degraderen is nu kampioen van de Premier League, de grootste competitie ter wereld. 



Lees ook: Snelcursus: Leicester City F.C.



De penningmeester van Leicester maakt overuren, sponsors staan in de rij, clubs hebben al interesse getoond in sommige spelers… En dan moeten de miljoenen van de Champions League nog binnenkomen! Het is een voetbalwonder. Geniet ervan want de kans is groot dat het hierna voorbij is met Leicester City. Gelukkig hebben we de foto’s nog.