Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jij wilt het baantje van deze dame, wedden?

Soms, heel soms, maken mensen van hun hobby hun werk. Succes gegarandeerd. Louise Bamber is zo'n geluksvogel. Wat ee...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Soms, heel soms, maken mensen van hun hobby hun werk. Succes gegarandeerd. Louise Bamber is zo'n geluksvogel. Wat een zoet baantje heeft zij!

Louise Bamber, een 39-jarige vrouw uit de Engelse stad Leeds, heeft één van de meest originele én fijne baantjes die wij ooit tegen zijn gekomen. Louise werkt als 'product development manager' voor de grote Britse supermarktketen Asda. Komt er kort gezegd op neer dat Louise ervoor moet zorgen dat er zo nu en dan wat nieuws in de schappen van haar supermarkt verschijnt. 

Lees en zie ook: leuk meisje schranst gigantische burrito! (VIDEO)

Heel veel... ijs!

Oké, denk je nu. Leuk, maar niet heel bijzonder, toch? Snappen we. Maar we zijn nog niet klaar. Louise is namelijk van de ijs-afdeling. En om haar werk goed te kunnen doen, moet Louise ijs proeven. Heel veel ijs. Ze test wel 460 lepels per maand! Kan onze Kraats nog een puntje aan zuigen. Daarnaast reist ze heel de wereld over, op zoek naar het beste dessert. IJs zit dan ook wel een beetje in haar bloed: de grootouders van Louise kwamen ooit van Italië naar het Verenigd Koninkrijk om, jawel, een eigen ijszaakje op te zetten. 

Alleen Sonja Bakker zou niet met Louise willen ruilen!