Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bolides bezorgen terminaal ziek jochie onvergetelijke dag!

Toby Penrose heeft niet lang te leven. Dus toen hij voor zijn elfde verjaardag de wens had in een Ferrari te zitten, wis...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Toby Penrose heeft niet lang te leven. Dus toen hij voor zijn elfde verjaardag de wens had in een Ferrari te zitten, wisten de eigenaren van enkele gave bolides wat hun te doen stond: Toby een onvergetelijke dag bezorgen. En die kreeg hij.

De 11-jarige Toby Penrose uit het Engelse graafschap Cornwall zal helaas geen lang leven leiden. Het jochie is terminaal ziek. Toby en zijn ouders kregen vorig jaar het verschrikkelijke nieuws dat het jongetje aan adrenoleukodystrofie lijdt: een zeldzame, erfelijke en zeer ernstige stofwisselingsziekte. Toch staat Toby's moeder, Emily, erg positief in het leven. Ze wil nog zoveel mogelijk leuke momenten beleven met haar zoontje en het gezin. Heeft ze goed.

Lees ook: ze zou sterven aan kanker, maar één zoekopdracht op internet veranderde alles

Ferrari

Toen Toby's elfde verjaardag eraan zat te komen, wist Emily dan ook dat ze alles op alles moest zetten om zijn grootste wens uit te laten komen. Toby wilde namelijk maar wat graag in een Ferrari zitten. Emily plaatste een oproep op Facebook, in de hoop dat ergens een eigenaar van de Italiaanse bolide te vinden, die Toby ook nog eens een geweldig verjaardagsfeestje wilde bezorgen. Met succes: maar liefst negen automobilisten kwamen met hun Ferrari naar badplaats Newquay om een feestje vieren! En Toby, die mocht overal aanzitten!

Lees ook: oma geeft kankerbehandeling op, maakt legendarische roadtrip

Kijk Toby eens schitteren. Hartverwarmend.