Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Check die trailer! 31

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de bios te zien is. Deze week bl...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de bios te zien is. Deze week blikken we vooruit op de ijzingwekkende horrorfilm 31.



Een aantal jaar geleden leek het horrorgenre in Hollywood op sterven na dood. Na de grote successen in de jaren zestig, zeventig en tachtig (Night of the Living Dead, The Exorcist, Rosemary's Baby, Halloween, Friday the 13th, Nightmare on Elm Street, etc.) droogde het in de jaren negentig en het begin van het nieuwe millennium behoorlijk op qua écht enge films. Goed, er verschenen wel nog 'deel zoveel'-films, die als slappe aftreksels voortborduurden op het origineel, maar verder was het op The Ring, The Descent en de eerste Saw na karig.



Lees ook: TrailerTrash Ben-Hur

Twee nieuwe horrormeesters

En toen doken er opeens twee vreemde Amerikanen op: filmregisseurs/acteurs Rob Zombie (51) en Eli Roth (44). Daar waar Roth de wereld de stuipen op het lijf joeg met films als Cabin Fever en Hostel, trakteerde Zombie (what's in a name?) horrorliefhebbers op House of 1000 Corpses en The Devil's Rejects. In 2007 maakte Zombie een prima remake van Halloween, twee jaar later deed hij dat met Halloween II nog eens dunnetjes over. Roth is op dit moment bezig met een uiterst bloederige her-uitvinding van het aloude Death Wish, oorspronkelijk met Charles Bronson (Once Upon a Time in the West, The Magnificent Seven), ditmaal met Bruce Willis (Die Hard, The Sixth Sense). Zombie schotelt ons op zijn beurt nu dus het brute 31 voor.



De film 31 gaat over vijf kermiswerkers die in een grote camper door door het land reizen, op weg naar hun volgende werkplek. Onderweg worden ze aangevallen door een groep vreemde mannen en slechts vijf van hen overleven het. Of nou ja overleven... Ze worden meegenomen naar een vreemd gebouw, waar een drietal in witte make-up poeder verkleedde freaks hen de opdracht geeft om deel te nemen aan een gruwelijk spel. Een spel op leven, maar vooral op dood!



Lees ook: TrailerTrash Sing

Check die trailer!

Zoals een Rob Zombie-film betaamd, heeft hij één van de hoofdrollen natuurlijk weer aan zijn wulpse echtgenote Sheri Moon Zombie gegeven (The Devil's Rejects, Halloween) en ook oudgediende Malcolm McDowell (Halloween, Halloween II, A Clockwork Orange) maakt alweer voor de derde keer zijn opwachting in een film van deze nieuwe horror-meester. Zin om geshockeerd te worden? Check dan snel de trailer!