Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Weer een zoekplaatje: waar is de militair? (FOTO'S + VIDEO)

Heb jij een haviksoog? Dan zal je geen moeite hebben de gecamoufleerde militair uit dit stukje wildernis te ha...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Heb jij een haviksoog? Dan zal je geen moeite hebben de gecamoufleerde militair uit dit stukje wildernis te halen. Voor doodnormale stervelingen zoals ik: succes...

Eens in de zoveel tijd trakteren we jullie, lieve lezers, op 'n fijn zoekplaatje. Zo vergaapten zich al heel wat bezoekers van panorama.nl over de sluipschutter in de Duitse natuur. Om nog maar te zwijgen over de naakte, enkel met bodypaint bedekte dames in diezelfde schöne Duitse buitenlucht. Nu is daar dan Amerikaans militair Brent Downing, die op zijn populaire YouTube-kanaal 'Brent0331' camouflage-uitrustingen test en adviezen geeft. Ergens in de wildernis hieronder zit hij verscholen. Hij ziet jou wel, maar jij hem héél waarschijnlijk niet..

Schamen

En? Eerlijk zeggen: zie je Brent zitten? Je hoeft je nergens voor te schamen. Het lukte ons ook niet. Gelukkig vinden we 'm met behulp van een rood cirkeltje. 

Nederlandse camouflage in Texas

Raak je maar niet uitgekeken op zulke foto's? Gelukkig heeft Brent een compleet arsenaal aan camouflagevideo's - is dat een woord? - voor je op YouTube geplempt. Wij geven je alvast een voorproefje met het volgende filmpje, waarin Brent Nederlandse camouflage test in de bossen van Texas.