Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: verloofde (35) Rico Verhoeven tilt bikinifoto's naar een geheel ander level

Naomy van Beem is de kersverse verloofde van kickbokser Rico Verhoeven en trakteert ons op wat heerlijke bikinifoto's. 

Rico Verhoeven

De topfitte Naomy van Beem heeft flink genoten op de Malediven, wat ook wel 'het paradijs op aarde' wordt genoemd. Nou, voor Rico Verhoeven was het al helemaal een paradijs, aangezien hij ook nog met Naomy in bikini zijn tijd mocht doorbrengen. Want wie wil dat nou niet?

Verloving

Wanneer je zo'n vrouw naast je hebt lopen zit er dan ook niks anders op: daar moet heel gauw een ring omheen. En dat is precies wat de kickbokser op dat mooie eiland in de Indische Oceaan heeft gedaan. Rico ging namelijk op één knie en vroeg Naomy na een relatie van zo'n drie jaar ten huwelijk.

Gelukkig voor de kickbokser zei Naomy volmondig 'Ja', want Rico had alles tot in de puntjes geregeld. Zo was er onder andere iemand aanwezig die ervoor zorgde dat het hele aanzoek op video staat. Nu maken die beelden ons niet zo heel veel uit, vooral niet wanneer de topfitte Van Beem later wat bikinifoto's van zichzelf op de Malediven deelt. "Can we go back?" schrijft de verloofde van Rico Verhoeven onder haar Instagram-post.

Topfit

Dat Naomy zo'n lijf heeft is niet gek, want mevrouw Beem - binnenkort Verhoeven - is net zo gek op sporten als haar verloofde. Al vanaf haar 15de houdt Van Beem zich bezig binnen de fitnessindustrie, want de inmiddels 35-jarige Naomy heeft er zeker niet altijd zo topfit uitgezien. Zo worstelde de kersverse verloofde van Verhoeven naar eigen zeggen behoorlijk met haar liefde voor patat en chocola. Dit zou terug te zien zijn geweest in haar gewicht, waar je je nu écht niks bij kunt voorstellen.

Inmiddels heeft Naomy niet alleen haar liefde gevonden in Rico, maar ook in haar eigen bedrijf NVBFitness. Van Beem helpt anderen net zo fit te worden als zij zelf door trainingen aan te bieden. En daar blijft het niet bij, want ook kun je bij Naomy terecht voor supplementen, snacks en fitness- en home equipment. Een echte onderneemster dus, die verloofde van kickbokser Rico Verhoeven.

Entertainment
  • Instagram, NVBFitness
  • NL Beeld / Heukers Media