Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Mensen met deze beroepen scoren het snelst een date op Tinder

Wanneer je op een date gaat, is de kans groot dat een van de eerste vragen is: "Wat voor werk doe je?" Dit is echter al van belang bij het regelen van je afspraakje.

Verpleegster

Verschillende datingapps hebben onderzocht met welke beroepen je de meeste kans maakt op een afspraakje. Helpt het als je een gespierde personal trainer bent, of heb je jezelf voor Jan L*l in het zweet staan ​​werken? En is het van een stoere volwassenheid nu echt aantrekkelijk?

Verplegers en ingenieurs

Je zit in elk geval goed als je in de zorg werkt. Deze mensen doen het over het algemeen goed op datingapps, vooral verplegers vallen op. Dat is natuurlijk ook wel lekker, wil zij weten als geen ander hoe ze iemand moet verzorgen. Lekker in bed liggen en je partner voor je laten zorgen, dat klinkt toch als muziek in de oren?

Ook mensen met een technisch beroep doen het goed in de wereld van online dating. Hierbij moet worden gedacht aan onder anderen IT'ers en ingenieurs. Bij deze mensen kan je heel wat onnodige ruzies door misverstanden ontstaan ​​ontlopen. Zij kunnen namelijk goed communiceren en probleemoplossend denken. Scheelt een hoop gezeik.

Misschien had je vroeger wel een leuke lerares op school waar je stiekem een ​​oogje op had. Onder volwassenen zijn docenten in ieder geval erg populair als potentieel relatiemateriaal, vooral als er een kinderwens is. Hopelijk zijn ze nog niet gek geworden van al die irritante pubers in de klas.

Als je goed wilt scoren op online datingapps, kan je misschien overwegen bij een bank te gaan werken (niet zo'n bank waar je op moet zitten). Wanneer je bij een bank werkt, staat dat onder een ander symbool voor ambitie en financiële onafhankelijkheid. Vooral mannen sterven bij een bank werken, scoren goed op de apps. Wees wel op je hoede dat ze niet te veel van jouw geld gaan uitgeven natuurlijk.

Influencers krijgen geen ‘echte’ likes

Er zijn echter ook beroepen die minder in trek zijn. Zo wordt duidelijk waarom Mark Rutte geen relatie heeft. Politiek ligt namelijk niet goed in de markt. Een pratend pak dat met heel veel woorden niets zegt, is natuurlijk ook niet heel krachtig. In het geval van Mark Rutte is het maar de vraag of hij überhaupt nog actieve herinneringen heeft aan de afspraakje.

Als je ziet hoeveel volgers influencers hebben, zou je denken dat individuele fans als een blok voor hen vallen. Niets is echter minder waar. Het beroep van influencer is helemaal niet populair op datingapps. Je zou je ook kunnen afvragen of het delen van je leven een beroep is.

Verder zijn anderen onder muzikanten, professionele sporters en materiaal niet erg populair als date-materiaal. Toch staan ​​agenten en muzikanten in verschillende lijstjes van 'meest sexy beroepen'. Misschien vallen sommige beroepen in de realiteit toch een beetje tegen.

Lifestyle
  • Metronieuws
  • Adobe-voorraad