Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Huiveringwekkende clown doolt door de straten van Amerikaanse stad (VIDEO + FOTO)

'Gags' heet 'ie: de doodenge clown die de straten van de Amerikaanse stad Green Bay onveilig maakt. Maar niet zonde...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

'Gags' heet 'ie: de doodenge clown die de straten van de Amerikaanse stad Green Bay onveilig maakt. Maar niet zonder reden..

Het was een barre tijd voor de inwoners van Green Bay, een stad in de Amerikaanse staat Wisconsin. En dan met name de inwoners die hun onderbroek al opfleuren in zeven kleuren als ze in de Mac het beeld van Ronald McDonald tegen het lijf lopen. Een werkelijk angstaanjagende clown doolde namelijk door de straten van de stad. Hier en daar werd hij gespot en zelfs gefotografeerd, maar niemand had een idee waarom een volwassen man al deze moeite nam om toevallige voorbijgangers de stuipen op het lijf te jagen.

Lees ook: pestdokter maakt Engelse stad onveilig

Lees en zie ook: 'It' keert terug in de bios!

Duidelijk

De politie kon niet veel tegen de creepy clown ondernemen. Ook al liep hij 's nachts in clownspak door donkere straatjes: hij overtrad geen regels. Al gauw werd een Facebook-pagina in het leven geroepen, waar foto's en berichten over de clown, die zichzelf 'Gags' (Engels voor geintjes) noemt, werden geplaatst. En toen, toen verscheen het filmpje waarmee alles in één klap duidelijk werd. 

Gags is dus de antagonist in een nieuwe horrorfilm! Wij zitten er nu al klaar voor.