Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ergens ligt een kat te slapen.. (FOTO'S)

Je zou 't niet verwachten, maar een foto van een stapel hout gaat viral op het internet. En dat komt door een kat....

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Je zou 't niet verwachten, maar een foto van een stapel hout gaat viral op het internet. En dat komt door een kat.

Zoals iedere kattenliefhebber weet: katten slapen en luieren maar wat graag. Poezen zijn zou eenmaal liever lui dan moe, bewijst ook dit filmpje. Hoe dan ook, een slapende kat heeft ervoor gezorgd dat een stapel hout (!) 'viral' is gegaan op de wonderlijke wereld van het wereldwijde web. Wat is het geval? Op het populaire internetforum Reddit plaatste een zekere 'waterhauler' een foto van de houtstapel, met de simpele titel: 'Vind een kat'

Lees en zie ook: zoek het luipaard, zoek het luipaard! (FOTO'S)

Jij moet het ook kunnen

Daar sluiten we ons bij aan: vind de kat. En heel gauw. Want er ligt wel degelijk ergens een kat te slapen tussen de dode bomen. Wij vonden 'm verrassend snel - waarmee wij niet willen opscheppen, maar slechts proberen te zeggen: dan moet jij het helemaal kunnen. Succes!

Geen nood

Blijft lastig, , zo'n zoekplaatje? Geen nood. De gecamoufleerde kat loopt voorlopig niet weg, dus neem vooral je tijd. Heb je geen geduld, denk je de viervoeter al gevonden te hebben of heb je enkel op dit artikel gedrukt voor de plaatjes? Scroll dan iets verder naar beneden. We hebben de kat rood omcirkeld.

Volgende week weer een nieuwe doen?