Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Grand Theft Auto, maar dan in het 'echie' (VIDEO)

Grand Theft Auto in virtual reality: wie durft het aan? Gewelddadige overvallen, schietpartijen met automatische w...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Grand Theft Auto in virtual reality: wie durft het aan?

Gewelddadige overvallen, schietpartijen met automatische wapens, achtervolgingen in gestolen bolides, stripclubs, vrouwen van lichte zeden én natuurlijk het geld dat voor het oprapen ligt. Zonder de ellenlange gevangenisstraffen, de beslagleggingen en het constant over de schouders moeten kijken om niet geliquideerd te worden, is het een wereld die veel mensen aanspreekt. Daarom kijken we graag naar misdaadfilms, lezen we over gangsters én gamen we alsof we doorgewinterde criminelen zijn.

Lees en zie ook: niet al te snuggere drugsdealer speelt de politie in de kaart (FOTO'S)

De toekomst is nu

Virtual reality doet langzaam maar zeker zijn intrede in onze huishoudens. Een geweldige uitvinding. Nu al kunnen we met een VR-bril uit vliegtuigen springen, de dieptes van de oceanen verkennen en afreizen naar alle uithoeken van het heelal. Maar stel je eens voor één van je favoriete games ingezogen te worden door de hoofdrolspeler te zijn. Zou dat niet geweldig zijn? Het YouTube-kanaal 'Corridor' maakte al een video waarin onze ultieme jongensdroom gerealiseerd werd: real life deelnemen aan misdaadgame Grand Theft Auto

Lees en zie ook: Australische gangster schiet zichzelf in z'n ballen

Onbetaalbaar

Laten we eerlijk zijn, wie wil dit nou niet? En zo gekscherend is dit scenario niet. Maar of het wel zo verstandig is, is nog maar de vraag. Wij kunnen ons namelijk niet voorstellen dat een ritje met de bij Parnassia lopende Trevor ons iets goeds zal brengen, behalve dan de onbetaalbare ervaring.

Lees en zie ook: gewapende boeven jatten auto met 88-jarig omaatje nog op de achterbank

Game over!