Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bottas blij met contractverlenging: 'Veel geleerd dit jaar'

Het ging al een tijdje rond dat Valtteri Bottas een nieuw contract zou ondertekenen bij Mercedes. Gisteren kwamen de zil...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Het ging al een tijdje rond dat Valtteri Bottas een nieuw contract zou ondertekenen bij Mercedes. Gisteren kwamen de zilverpijlen dan ook met de bevestiging. Bottas zal is in de wolken met zijn contract. 

"Ik ben vereerd en trots om de samenwerking met Mercedes door te zetten in 2018 en dat ik lid blijf van de Mercedes-familie", aldus Bottas. "Samen worden we elke dag sterker en door hard te blijven werken is in mijn ogen alles mogelijk. Sinds ik in januari bij het team ben, heb ik elke dag genoten van de samenwerking. De ontvangst en steun van elk teamlid en alle fans is van onschatbare waarde." De Fin won tot nog toe twee races namelijk die van Rusland en Oostenrijk en wil het harde werk voortzetten.

Lees ook: Mercedes: 'Ferrari en Red Bull in het voordeel in Singapore'

"Als coureur heb ik hier veel geleerd en ben ik enorm gegroeid. We hebben dit seizoen al een aantal prachtige momenten meegemaakt, deze zal ik nooit meer vergeten. Ik ben erg onder de indruk van de mentaliteit, toewijding en spirit binnen het team. De samenwerking met Lewis verloopt ook uitstekend. Ik ben blij met het onderlinge respect en de gezamenlijke wil om het team vooruit te helpen. Ik zal zowel op als buiten de baan hard blijven werken om nieuwe overwinning te boeken en het in mij gestelde vertrouwen niet te beschamen."

 Maar een wereldtitel voor de Fin lijkt voorlopig niet aan de orde..