Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Weekend van de waarheid voor Max en Red Bull

2017 en Max Verstappen is tot nog toe geen goede combinatie. 2017 en Red Bull is tot nog toe een iets betere combinatie....

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

2017 en Max Verstappen is tot nog toe geen goede combinatie. 2017 en Red Bull is tot nog toe een iets betere combinatie. Maar op Singapore moet het een gouden combinatie worden. Het is dan ook het weekend van de waarheid voor Red Bull en in minder mate Max. 

Waarom? Het team schreeuwt namelijk al weken van de daken dat het in Singapore gaat gebeuren. Als je dan deze week ook nog vertelt dat je met grote updates naar het Marina Bay circuit bent gegaan, dan kun je je bij een slecht resultaat niet meer schuilen achter smoesjes als het lag aan de Renault motor. Wat ze wel moeten doen? Dat is tijdens de kwalificatie snel zijn en dan moet het met deze RB13 zeker mogelijk zijn om bij de eerste drie te kwalificeren. 

Tijdens de race is het een heel ander verhaal. Red Bull heeft de laatste tijd laten zien dat het de minste Ferrari (Kimi Raïkkönen red.) zeker aan kan, maar op Singapore zal de grote Red Bull baas Dietrich Mateschitz met niets minder genoegen nemen dan een podiumplaats. Is dat mogelijk? Ja, zeker is dat mogelijk maar dan draait het ook om geduld. En dat is iets waar Max Verstappen op dit moment nog wel heel veel moeite mee heeft. 

Dus laten we in eerste instantie nou maar gewoon weer uitgaan van een vijfde plek dan kan het alleen maar meevallen of uit...