Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ophef over 'seksistische' actie Efteling op Facebook

Sommige mensen zijn zo zuur dat ze ontbijten met een fles azijn. En dankzij social media kunnen zij hun gal prima spuien. Zo ook bij een meme van de Efteling.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Het was gisteren fantastisch weer en dat was ook de pr-medewerkers van de Efteling niet ontgaan. Op hun social media-account postte ze een foto van een vissende kabouter die nogal scherp uit zijn ogen kijkt. Bij de foto staat de tekst “wanneer de rokjes uit de kast mogen” en gebruikt het park de hastag #ouwesnoeperd.

Seksistisch

De meeste mensen konden de actie wel waarderen, behalve een aantal zuurtjes. Zo vond Lars van Roosendaal de opmerking echt niet kunnen. Hij vond het “provokant, seksistisch en leeftijdsdiscriminatie.” Bovendien zou het niet bij een familiepark passen. “Ik verwacht niet alleen een stellingname van jullie team maar zou ook graag willen dat het hoofd communicatie van de Efteling hier een reactie opgeeft.” Wij hopen dat Lars een grapje maakt, maar we vrezen het ergste. Ook de andere mensen die een reactie geven, vonden de opmerkingen van Lars overtrokken. De nodige flessen azijn en zakdoekjes werden dan ook aangeboden aan hem. Wij vinden de actie van de Efteling prima. Ga zo door!