doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Verspreiding foute video uit de Efteling was een ongelukje

het maken van de seksvideo in de Efteling die afgelopen week op het web verscheen was niet gepland. En het was al helemaal niet de bedoeling dat hij Nederlandse ogen zou bereiken. Tenminste, dat zegt de maker van de video.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Verspreiding foute video uit de Efteling was een ongelukje

Niet de bedoeling

Het was gewoon een uitje van een stel vrienden, maar dat liep een beetje uit de hand. ‘Door omstandigheden’ raakte iedereen in een geile bui en van het één komt dan natuurlijk het ander. Er was toevallig ook nog een camera in de buurt, dus die werd ook maar aangeslingerd om het hele avontuur op beeld te krijgen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Ben Kruijt, de man die het spektakel heeft gefilmd, is heel toevallig wel een fetisjfotograaf die al 22 jaar erotische video’s maakt. Desondanks claimt hij dat het nooit de bedoeling is geweest om de video in omloop te brengen. Het werd online gezet voor de buitenlandse markt, maar de video vond zijn weg natuurlijk naar Nederland.

Juridische stappen

De hoge heren van de Efteling werden niet zo vrolijk van het vinden van de video. Zij hebben al juridische stappen gezet tegen de makers van de film. Het park is immers bedoeld voor gezinnen en kinderen, niet voor erotische avonturen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws