Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Efteling voorziet Doornroosje van nieuwe voorgevel: 'Niet de bedoeling dat het zó zou opvallen'

Het attractiepark in Kaatsheuvel gaat flink mee in de tijd: Doornroosje is weer terug en heeft een gloednieuw setje koplampen gekregen.

De Efteling

Het park had na eigen zeggen niet verwacht dat de borstvergroting van de prinses zó erg zou opvallen, maar geeft toe: 'Het klopt dat de borsten iets groter zijn geworden'. Dat meldt de Efteling aan het Brabants Dagblad.

De slapende prinses was een tijdje niet te bewonderen in het familiepark, aangezien ze even flink onder handen werd genomen. Niet alleen werden haar borsten vergroot, ook zouden haar haren wat langer zijn gemaakt én heeft de Efteling het gordijntje verplaatst. Toch blijken deze veranderingen minder opgemerkt bij het publiek van het attractiepark, maar die borsten... Ja, die vallen op.

Volgens de woordvoerder van het park reageren mensen 'nogal verbaasd', maar begrijpt het: "Als ik de foto's naast elkaar leg, zie ik inderdaad ook wel een groot verschil."

1 aprilgrap

Veel mensen dachten dat het ging om een 1 april grap, maar volgens de woordvoerder van de Efteling is daar ab-so-luut niks van waar: "We snappen de verwarring en het is ook best komisch, al was dat niet zo bedoeld. Maar het is echt geen 1 aprilgrap."

Het was juist met alle goede bedoelingen gedaan, want het doel van het familiepark was om Doornroosje meer op de originele prinses - van de tekening van Anton Pieck - te laten lijken. Daar was dan wel écht een borstvergroting voor nodig bij de slapende prinses.

Granaat gevonden

In maart dit jaar kwam de Efteling al twee keer eerder in het nieuws, doordat er tweemaal een granaat werd aangetroffen in het attractiepark. De eerste keer werd het explosief gevonden bij het verblijf van Doornroosje. De keer daarna werd de granaat gevonden dichtbij de attracties 'de Droomvlucht' en 'de Raveleijn'. Beide keren werd het gebied tijdelijk afgesloten en de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) bracht het explosief buiten het attractiepark tot ontploffing. Volgens het park werd niemand in gevaar gebracht.

Nieuwe borsten en explosieven, spannend familieparkje dus.

Bizar
  • Brabants Dagblad, AD
  • NL Beeld / Regiofotografie