Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Volgers Famke Louise gaan los na vreemde video: 'Hoe kan je jezelf zó voor schut zetten?'

Wat Famkes boodschap precies is, blijft ook voor ons volstrekt onduidelijk. 

Famke Louise

Op Instagram krijgt Famke Louise bikkelharde kritiek na het plaatsen van een vreemde video. In het filmpje is te zien dat de zangeres in een soort pyamapakje een tuin inloopt om daar wat bessen te plukken. Die propt ze vervolgens in haar mond. Het moet daarbij lijken alsof ze stiekem gefilmd wordt, maar heel overtuigend is het allemaal niet, vinden haar volgers.

Veel mensen vragen zich af of het een poging tot sexy doen is. Zo ja, missie gefaald, aldus enkele vernietigende comments.

"Ik heb veel onzin op internet gezien maar dit gaat nergens meer over", merkt iemand op. "Hoe kan je jezelf zo voor schut zetten voor geld. Wat is het volgende keer vogelpoep aflikken?"

"Maar ook gewoon dat je vriendin of vriend ook niet zegt van: kom schat doe wat anders", merkt een andere volger op. "Dit is echt raar zo nep hahaha. Hij laat jou gewoon helemaal uitgelachen worden. Echt oprecht zielig voor je."

De rest van de opmerkingen is een bonte verzameling van medelijden en snoeiharde kritiek.

Van artiest naar influencer met pikante content

Tot enkele jaren terug stond Famke Louise vooral bekend als zangeres. Nadat de Amsterdamse wat bekendheid had vergaard als YouTuber, startte ze haar muzikale carrière in 2017 met de lancering van Op Me Monnie. Dat werd direct een dik succes in Nederland. Louise was toen pas 20 jaar oud en in de jaren erna scoorde ze nog hits met Vroom en Derrière. Best een prestatie, helemaal voor iemand die nog zo jong is. De zangeres werd volop gestreamd en kinderen stonden in de rij om een concert van Famke Louise te bezoeken.

Toch maakte ze niet lang geleden de overstap naar de wereld van de pikante content. Via Instagram probeert ze sindsdien mensen naar haar pagina te lokken, waar betalende volgers (bijna)blootfoto's en -video's te zien krijgen.

Hoeveel 'monnie' dat precies oplevert, weten we niet, maar ze is waarschijnlijk wel zo vermogend dat ze niet hoeft te leven van bessen uit de tuin...

Bizar
  • Instagram
  • NL Beeld / Arjo Frank