Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Famke Louise verkoopt gedragen strings: 'Tussen 500 en 1000 euro'

Naast haar 'pikante' content doet de zangeres er nog een schepje bovenop: madame verkoopt namelijk nu ook haar gedragen slipjes. 

Famke Louise

Begin maart maakte Famke bekend spannende content te gaan maken tegen betaling. De foto's en video's zouden naar eigen zeggen 'super heet' worden. Toch lijkt het tot op heden nog een beetje tegen te vallen. Op Instagram is de zangeres aan het teasen door zich vooral te laten zien in een sportlegging bij de benzinepomp, waarbij ze haar achterwerk showt.

Hoe het er daadwerkelijk aan toe gaat op het 18+ platform Fancentro is natuurlijk alleen voor de abonnees zichtbaar, want daar kan Famke geld aan verdienen. Toch denken wij dat de zangeres tot op heden nog rustig haar kleertjes of lingerie aanhoudt. Wil je erachter komen? Dan kun je natuurlijk een gokje wagen en Famke Louise haar 'super hete' beelden kopen. En daar blijft het niet bij...

Gedragen string

Zondagavond maakte de zangeres op haar Instagram story bekend nu óók nog haar gedragen ondergoed te verkopen. Famke Louise gaat dus behoorlijk ver om aan wat knaken te komen, want zo'n slipje is niet bepaald goedkoop. De prijs hangt naar eigen zeggen af van de 'mood' waar Famke Louise in is. De string kan 500 euro kosten, maar wanneer ze in een mindere bui is, kan het ook voor zo'n 1000 euro de deur uit gaan. Aardig duur slipje dus.

Andere BN'ers

Famke Louise is ook zeker niet de eerste BN'er die 18+ content verkoopt op één van de erotische platformen. Het is natuurlijk een redelijk simpele manier om aan veel geld te komen, mits je veel abonnees weet te strikken.

Zo is ook Nicol Kremers - die in september in de Playboy verscheen - actief op het erotische platform OnlyFans. De ex van Peter Gillis timmert behoorlijk aan de weg en liet in december weten zo'n anderhalve ton per maand binnen te harken.

Een jaar eerder, in 2022, maakte Ferry Doedens bekend dat hij de stap had genomen om beeldmateriaal van zichzelf te verkopen op hetzelfde erotische platform als Nicolleke. Onlangs liet de acteur in een interview met RTL Boulevard weten dat hij mede dankzij OnlyFans zijn nieuwe huis heeft weten te kopen. Je moet er wat voor over hebben, maar dan heb je ook wat.

Entertainment
  • Instagram, RTL Boulevard
  • NL Beeld / Arjo Frank