Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Mannen met veel borsthaar zijn intelligenter’

Heb jij een heel oerwoud op je borst groeien? Dan zou je weleens de nieuwe Einstein kunnen zijn!

‘Mannen met veel borsthaar zijn intelligenter’

Lijkt jouw bovenlichaam net een tapijt? Is er meer haar dan huid te zien als jouw shirt uitgaat? Moet je wekelijks de bosmaaier uit het schuurtje halen om de hele boel te trimmen? Dan ben je waarschijnlijk een aardig slimme gast. Althans, als we Dr. Aikarakudy Alias moeten geloven. De beste man deed namelijk jarenlang onderzoek naar het verband tussen borsthaar en intelligentie. De resultaten zijn inmiddels binnen en ze liegen er niet om!

Zo ontdekte hij dat van alle beroepen dokters gemiddeld het meeste borsthaar hebben. Ook andere hoogopgeleide mannen hebben gemiddeld een behoorlijke vacht. Daar houden de feiten bovendien nog niet op. Alias vertrok na zijn eerste onderzoek naar India om uit te pluizen of het verband tussen borsthaar en intelligentie geen puur westers fenomeen was.

Wat bleek? Ook in het Oosten bleken dokters en ingenieurs heel wat hariger te zijn dan de lager opgeleide personen die meededen aan het onderzoek. Van de ingenieurs die Alias onderzocht, bleken de meest harigen bovendien ook meteen de hoogste cijfers te halen. Behoorlijk doorslaggevende resultaten dus!

Verkl(h)aar je nader

Of een dikke bos borsthaar echt bijdraagt aan je intelligentie is nog maar de vraag. De kans is groter dat zowel een stevig tapijt als een knappe kop het gevolg zijn van dezelfde oorzaak: een gezond lichaam. Mannen die een gezond, gevarieerd dieet binnenkrijgen en veel sporten creëren de ideale omstandigheden voor zowel haar als hersenen om te groeien.

Dus: de heren met drie haren op de borst kunnen dus beter wat aan hun gezondheid doen als ze ooit nog in een echte vent willen veranderen. Dan krijgen ze er meteen een knappe kop bij, dat dan wel weer.