Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Mannen moeten met vrienden afspreken voor betere gezondheid

Het is zelfs zo dat mannen twee keer per week hun vrienden moeten zien. Dat blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Oxford. Vanaf nu kun je het bij je vriendin dus gewoon op gezondheid gooien.

Vrienden

Professor Robin Dunbar is degene die tot deze fijne conclusie kwam. Dankjewel professor! Ook geeft hij aan dat het goed is om dagelijks met vrienden te praten. Maar minstens twee keer per week fysiek afspreken is nodig om echt gezond te zijn.

De professor onderzocht dit onderwerp in opdracht van het populaire biermerk Guinness. Lekker betrouwbaar dus.

Verschillende activiteiten

De professor geeft aan dat je verschillende activiteiten kunt plannen met je vrienden. Je zou denken dat een biertje drinken aan de bar niet bijdraagt aan een betere gezondheid, maar deze professor geeft aan dat naar een bar gaan juist wel goed is voor je gezondheid. Nogmaals: het onderzoek is gedaan in opdracht van Guinness...

Daarnaast wordt het kijken van een sportwedstrijd in het gezelschap van je vier beste vrienden aanbevolen. Mannen die hun sociale groepen behouden zijn namelijk gezonder en herstellen sneller van ziekte. Dus waar wachten jullie op? Lekker de kroeg in. Het weekend klopt op de deur.

Lifestyle
  • UPI
  • Pexels