Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert
Ronald Kennedy
Ronald Kennedy
Recente artikelen
 1. Nigeria
  🔥 Premium Misdaad |
  Golddigger 'Ummu' vond geen goud maar de dood

  In deze rubriek staan we stil bij opzienbarende moordzaken die elders in de wereld de gemoederen bezighouden. Deze week gaan we naar Nigeria, waar een Chinese zakenman de doodstraf riskeert voor de moord op zijn jonge lover.

 2. Dublin
  Misdaad |
  Diego onthoofdde met vier messen zijn vriendin: 'Ik dacht dat ze een slang was'

  In deze rubriek staan we stil bij opzienbarende moordzaken die elders in de wereld de gemoederen bezighouden. Deze week bezoeken we de Ierse hoofdstad Dublin waar een Braziliaanse immigrant terechtstaat voor de onthoofding van zijn echtgenote. “Ik dacht dat ze een slang was.”

 3. Dominee
  Premium Misdaad |
  De gruwelijke moord op dominee Liezel de Jager

  In deze rubriek staan we stil bij opzienbarende moordzaken die elders in de wereld de gemoederen bezighouden. Deze week gaan we naar Zuid-Afrika voor de moord op een vrouwelijke dominee. Wie heeft haar vlak voor de parochie gedood?

 4. Moord in het buitenland
  Premium Misdaad |
  Grenzeloos geweld: 13 Nederlanders die in het buitenland brommen voor moord

  Door het met een Emmy bekroonde speurwerk van wijlen Peter R. de Vries is Joran van der Sloot wereldberoemd geworden. Maar Van der Sloot is lang niet de enige Nederlander die betrokken is geraakt bij spraakmakende moordzaken in het buitenland. Een overzicht van dertien landgenoten die moord en doodslag hebben ‘geëxporteerd’.

 5. Caserbero
  Premium Misdaad |
  Het moordmysterie rond Canserbero: is de rapper dader of slachtoffer?

  In deze rubriek staan we stil bij opzienbarende moordzaken die elders in de wereld de gemoederen bezighouden. Deze week bezoeken we Venezuela voor een moordmysterie rond een beroemde rapper. Is hij de dader of juist het slachtoffer?

 6. Turkije
  Misdaad |
  Brandstichter Kemal: ‘Ik wilde ze alleen terugjagen naar hun eigen land’

  In deze rubriek staan we stil bij opzienbarende moordzaken die elders in de wereld de gemoederen bezighouden. Deze week boeken we een ticket naar de Turkse Rivièra voor een vreselijke moord op drie vluchtelingen.

 7. Moord in Duitsland
  Misdaad |
  Troy Bohling pleegde een brute lustmoord in een romantisch sprookjeskasteel

  In deze rubriek staan we stil bij opzienbarende moordzaken die elders in de wereld de gemoederen bezighouden. Deze week bezoeken we onze oosterburen, waar een bezoek aan een romantisch sprookjeskasteel is uitgemond in een brute lustmoord.

 8. Kenia
  Premium Misdaad |
  Monica Kimani: vastgebonden, verminkt en vermoord

  In deze rubriek staan we stil bij opzienbarende moordzaken die elders in de wereld de gemoederen bezighouden. Deze week gaan we naar Kenia, waar een nieuwslezeres zelf de krantenkoppen haalt als verdachte van een gruwelijke moord.

 9. De moord op de Mário's
  Misdaad |
  De moord op de Mário’s

  In deze rubriek staan we stil bij opzienbarende moordzaken die elders in de wereld de gemoederen bezighouden. Deze week pakken we de koffers voor de Azoren. Menigeen zou een moord doen voor de rust van dit afgelegen natuurparadijs. Een 60-jarige Duitser heeft dit alleen iets te letterlijk genomen...

 10. 1 april
  Premium Bizar |
  De 20 meest 'nieuwswaardige' 1 aprilgrappen ooit

  Het is nooit verstandig om alles te geloven wat je hoort en leest. Maar rond deze tijd van het jaar is het extra oppassen geblazen. Van spaghettiboomgaarden en een gereanimeerde mummie tot de gitzwarte galgenhumor van Saddam Hoessein, uit de editie van woensdag 29 maart 2023: de grappen waar hele volksstammen zijn ingetrapt.