Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert
Mike van Damme
Mike van Damme
Recente artikelen
 1. René Froger
  Premium Entertainment |
  René Froger: ‘Met pensioen? Ik zou gek worden’

  René Froger is niet alleen een vast onderdeel van De Toppers, de zanger heeft met Qisum nu ook een eigen streamingdienst gelanceerd. “We hebben een huis voor de artiest én de fan gebouwd.”

 2. Kamp Zeist
  Sport |
  Amputatievoetbal: wordt het Nederlands elftal kampioen op krukken?

  Het Nederlands amputatievoetbalteam doet eind oktober mee aan de Nations League in Schotland en hoopt zich daar te kwalificeren voor het EK. Panorama bezocht een training van dit fanatieke stel voetballers op krukken. “Je ziet toch dat ik rechts ben!” roept een speler als hij wordt aangespeeld op zijn niet-bestaande linkerbeen.

 3. Almere City
  Sport |
  Almere City FC bereidt zich voor op het grote avontuur

  Almere City beleeft zondag 13 augustus zijn vuurdoop in de eredivisie. FC Twente komt op bezoek, altijd lastig. Wij namen alvast een kijkje in het Yanmar Stadion om te peilen of de jongste profclub van Nederland klaar is voor het nieuwe avontuur.

 4. Zwerfafvalanalist
  Bizar |
  Dildo's als data: Dirk Groot uit Purmerend is zwerfafvalanalist

  Dirk Groot uit Purmerend, 54 lentes jong, zat ooit als IT’er de hele dag achter de computer. Tegenwoordig is hij vooral buiten. Om de rommel van anderen op te ruimen en dit zorgvuldig in kaart te brengen. Een ochtend meelopen met de ‘Zwerfinator’ is een belevenis op zich, want hij raapt naast afval ook de nodige anekdotes en schokkende weetjes op. “Die dildo heb ik maar niet gehouden.”

 5. Joop Ubeda
  Lifestyle |
  Kickboksscheidsrechter en oud-bajesklant Joop Ubeda: 'Je moet van je afslaan. Knokken!'

  Joop Ubeda (75) stond bij meer dan 10.000 kickbokswedstrijden als scheidsrechter met zijn neus op het gevecht. Streng doch rechtvaardig. In een ander leven had hij juist ‘schijt aan de wereld’ en dus aan regels, opgegroeid als hij was in de Nijmeegse volkswijk Wolfskuil en gevormd door het straatleven. Begin deze maand komt zijn biografie uit.

 6. Viggo
  Entertainment |
  Cabaretier Viggo Waas: ‘Nu weet ik dat ik sterfelijk ben’

  Viggo Waas (61) is cabaretier, columnist, theatermaker, imitator van Johan Cruijff en dan zijn we vast nog iets vergeten. Sinds zijn herseninfarct in 2021 is hij echter ook ambassadeur van diverse goede doelen. “Er werd me in het ziekenhuis gevraagd of ik wist waar ik was. Ik kreeg het niet uit mijn mond en zei iets als zie-hui...”

 7. Only Friends
  Lifestyle |
  Only Friends: volop voetbalvreugde voor spelers met een beperking

  Vaak werden ze door hun beperking bij normale voetbalclubs gezien als buitenbeentjes, inmiddels draaien de voetballers van Only Friends moeiteloos mee met hun gezonde tegenstanders. Panorama ging op bezoek bij de club van oprichter Dennis Gebbink in Amsterdam-Noord.

 8. Menzo
  Sport |
  Voetbaltrainer Stanley Menzo: 'China en ik waren nog niet klaar met elkaar'

  Stanley Menzo (59) werd na zijn keeperscarrière als trainer noodgedwongen een globetrotter. Sinds september is hij hoofdtrainer van de Chinese topclub Beijing Guoan. “Veel mensen weten niet eens dat ik hier in China zit.”

 9. Penoze Hugo Broers: 'Ik háát kroongetuigen en pedofielen'
  Misdaad |
  Penoze Hugo Broers: 'Ik háát kroongetuigen en pedofielen'

  Uit de editie van woensdag 16 maart 2022: Opgegroeid op de Wallen vocht, dealde en stak hij zich door het leven. Hij kende de codes van de onderwereld als geen ander. Zat in hetzelfde wereldje als Willem Holleeder, Cor van Hout, Klaas Bruinsma en Zwarte Joop de Vries. En hij bracht veertien jaar door in de gevangenis. Met bijnamen als ‘Robin Hood’ werd Hugo Broers wereldberoemd in Mokum. Nu heeft hij zijn levensverhaal op papier gezet. “Oude vrouwtjes worden overvallen en de tering in geslagen. Die gasten die dat doen zijn geen gangsters, dat zijn viespeuken.”

 10. Hoe twee bermbommen in Afghanistan twee militaire levens overhoopgooiden
  Sport |
  Hoe twee bermbommen in Afghanistan twee militaire levens overhoopgooiden

  Den Haag staat van 16 tot en met 22 april in het teken van de Invictus Games, een sportevenement voor gewonde (oud-) militairen. Jeffrey Vroegop (32) en Jeroen Berends (39) doen namens Nederland mee. Een verhaal over hoe twee bermbommen in Afghanistan twee militaire levens overhoopgooiden, maar ook voor een vriendschap zorgden.