Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert
Ida van Dam
Ida van Dam
Recente artikelen
 1. Humor
  Premium Lifestyle |
  Humor: supergezond én levensgevaarlijk

  Alles wat ons laat schateren of glimlachen valt onder humor, maar wat ís humor nou precies? Humor is soms zwart of droog en sommige grapjassen lachen zich letterlijk dood. 

 2. Willem van Eijk
  Misdaad |
  Nog altijd angst voor het Beest van Harkstede

  Seriemoordenaar Willem van Eijk overleed vijf jaar geleden op 19 juni 2019 in zijn cel. Hij werd 77 jaar. Al op jonge leeftijd kreeg het latere ‘Beest van Harkstede’ natte dromen over het verkrachten en vermoorden van vrouwen. “Ik ben een jager, ik weet hoe ik moet steken.” 

 3. Jarno Errens
  Premium Sport |
  Jarno Errens, de eerste Nederlandse UFC-vedergewichtvechter: ‘Ik wil een legende worden’

  MMA-vechter Jarno Errens (29) wil niets minder dan een legende worden. Onlangs in Las Vegas zette de Limburger al een forse stap naar onsterfelijkheid door een klinkende zege in het UFC-vedergewicht. “Ik leef nu mijn droom.”

 4. Anne Frank
  Premium Misdaad |
  De laatste dagen van Anne Frank: 'Laat me toch sterven, ik kan niet meer leven'

  Op 4 augustus 1944 werden Anne Frank (15), haar zus Margot (18), haar ouders Edith en Otto en vier andere onderduikers in het Achterhuis in hartje Amsterdam opgepakt. Het inmiddels wereldberoemde dagboek dat Anne schreef over de onderduiktijd van de acht Joodse mensen bleef achter op het schuiladres. De familie Frank werd opgeslokt in de gigantische massa mensen die door de nazi’s in veewagons gedeporteerd werden naar de vernietigingskampen. Maar wat gebeurde er daarna verder met Anne Frank en haar familie?

 5. Wraakacties
  Premium Bizar |
  Een overzicht van de gruwelijkste wraakacties ooit

  Soms kunnen onze emoties hoog oplaaien, vooral bij ontrouw van onze partner en bij verraad, vernedering  en pesterijen. De meesten reageren hierop door te schreeuwen of te schelden, maar een aantal mensen gaat over tot zwaarder geschut en verzinnen een échte wraakactie. Het verlangen naar vergelding is zo oud als de mensheid en kent in sommige gevallen geen grenzen. Waar wonnen wraakgevoelens het van het verstand?

 6. Jaap van Deurzen
  Premium Entertainment |
  Ex-verslaggever Jaap van Deurzen: ‘Ik heb heel wat engeltjes verspeeld’

  Dertig jaar lang stond hij met zijn poten in de modder als oorlogs- en rampenverslaggever van RTL Nieuws. Nu hij gepensioneerd is, besloot Jaap van Deurzen (70) zijn herinneringen op te tekenen in boekvorm. In Camera loopt schrijft hij over de vele historische gebeurtenissen waar hij en zijn team met hun neus bovenop stonden. Tranen liepen soms over zijn wangen, een vuurwapen werd op zijn buik gericht, hij poepte ooit bijna in zijn broek van angst en toch... zou hij zo weer gaan.

 7. Wurger van Heerlen
  Premium Misdaad |
  Wie is de Wurger van Heerlen?

  Tussen 1989 en 2003 worden zes jonge vrouwen uit Heerlen en omgeving op gruwelijke wijze vermoord. Vijf van hen waren straatprostituees. Hun sadistische moordenaar, die in de volksmond ‘de Wurger van Heerlen’ wordt genoemd, is nooit gevonden. In dezelfde periode raakten twee jonge vrouwen vermist in Zuid-Limburg. Deze acht zaken zijn inmiddels op de stapel cold cases van de Limburgse politie beland. De vraag is: waarom loopt de moordenaar nog steeds vrij rond?

 8. Verkeerstrauma
  Premium Lifestyle |
  Rijvrees: ‘Ik was verkrampt van angst’

  Jaarlijks raken in ons land 430.000 mensen betrokken bij een verkeersongeval. In veel gevallen zijn de gevolgen te overzien en pakken de slachtoffers na het ongeluk hun normale leven weer op. Een groot aantal mensen blijft na een ongeval echter zitten met een verkeerstrauma, een grote en diepgaande angst om weer deel te nemen aan het verkeer, of om zelfs maar een autoportier te openen. Voor deze mensen is er hoop - en hulp.