Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: 5x het bewijs dat Jennifer Lopez (55) nog altijd súper sexy is

Mevrouw Lopez blaast vandaag 55 kaarsjes uit, maar er beter uit dan ooit te voren. Wij zetten vijf fijne plaatjes voor je op een rijtje. 

Lopez

We kunnen wel stellen dat Jennifer Lopez een échte alleskunner is. Naast het feit dat J.Lo bloedmooi is en er altijd tiptop bij loopt, kan ze ook nog acteren, zingen en dansen. Zo is ze te zien in verschillende films en stond ze zo'n vier jaar geleden nog samen met Shakira op te treden tijdens de Super Bowl Halftime Show. En eerlijk is eerlijk: beide dames gaven daar een niet normaal sexy optreden weg.

55 jaar

J.Lo heeft haar 55ste verjaardag goed gevierd met al haar Hollywood-vriendjes in de Hamptons, dichtbij de grote stad New York. Het thema van het feest zou zijn afgeleid aan de Netflix-serie Bridgerton, waarin de acteurs allemaal rondlopen in elitaire outfits uit de 19e eeuw. Chique boel dus, want volgens Page Six werden de gasten bij de ingang opgehaald door een koets, getrokken door paarden.

Ben Affleck

Mevrouw Lopez gaat tegenwoordig eigenlijk door het leven als 'mevrouw Affleck', aangezien J.Lo zo'n twee jaar geleden in het huwelijksbootje stapte met de 51-jarige acteur Ben Affleck. Een oude bekende voor Lopez, want van 2002 tot 2004 waren de twee ook al een setje. In 2021 sprong de vonk wederom over.

Toch zou het nu niet helemaal lekker lopen tussen Ben Affleck en Jennifer Lopez. Althans, als we de media moeten geloven. Er Er wordt in ieder geval flink wat geroddeld in de Amerikaanse pers, wat ook regelmatig onze media bereikt. Zo zouden de twee allang uit elkaar zijn, werden ze door de paparazzi zónder ring gespot en zou J.Lo haar man mogelijk niet aanwezig zijn geweest op het grote feest in de Hamptons. Wat er precies van waar is, is nog altijd onduidelijk. Het stel zelf laat er vrij weinig over los.

Lingeriemerk

Naast het feit dat Jennifer Lopez goed kan acteren, zingen en dansen, loopt ze er ook nog eens altijd behoorlijk sexy en vrouwelijk bij. Dat moet ook het Italiaanse lingeriemerk Intimissimi zijn opgevallen. Zij gingen een samenwerking aan met J.Lo, waarna ze haar eigen lijn mocht ontwerpen. Fijn voor ons, want dit levert genoeg beeldmateriaal van mevrouw Lopez in lingerie op.

Doordat J.Lo nog zo vaak in lingerie te zien is kunnen we ook wel stellen dat de alleskunner er beter uitziet dan ooit tevoren. Op haar 55ste is ze nog altijd ontzettend fit en sexy. Maar ook op het podium is op geen enkele manier te zien dat ze ouder wordt. Zo hing ze zo'n vier jaar geleden tijdens de Superbowl nog in een paal. Doe dat maar eens na op die leeftijd.

Het zou ons dan ook in ieder geval niks verbazen als Jennifer Lopez over vijf jaar - op haar 60ste - nog altijd niet ouder lijkt te worden, de show steelt op de vetste podia en in verschillende films schittert. Een fijne bijkomstigheid zou zijn als mevrouw ook nog gewoon lekker in lingerie blijft verschijnen. Want met zo'n lijf zou het gewoon zonde zijn om dat te verstoppen.

Entertainment
  • NL Beeld / Instar