Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Na ex Nicolleke nu ook huidige vriendin Peter Gillis op OnlyFans?

Gaat Wendy van Hout nu óók al uit de kleren op het erotische platform?

Familie Gillis

Nicol Kremers is al ruim een jaar actief aan het posten op haar OnlyFans-account. En mevrouw kan zichzelf inmiddels wel behoorlijk succesvol noemen. Zo vertelde Nicolleke in december nog aan Michella Kox in Eating With My Enemy dat ze per maand zo'n anderhalve ton binnenharkt met haar erotische content.

Kritiek

Kremers is inmiddels actief op verschillende sites waar abonnees in ruil voor poen wat pikante beelden van haar te zien krijgen. Ook haar Instagram-pagina staat vol met beeldmateriaal.

Onlangs kreeg de ex van Peter Gillis via datzelfde platform nog aardig wat kritiek over zich heen. Het is een aantal volgers opgevallen dat Nicolleke wat zwaarder is geworden. Niet gek dat dit eerder opvalt als je in lingerie op het internet verschijnt, zou je denken. Een aantal volgers voelt zich duidelijk geroepen deze kritiek te uiten door een reactie onder haar foto's te plaatsen: "Ozempic niet meer te krijgen?", "Ging de knoop niet dicht?" en "Petra Gillis".

Toch is lang niet iedereen het eens met de kritiek die Kremers ontvangt. Zo reageert een volger: "Vind haar mooier dan voorheen in de serie!"

Nieuwe carrière Wendy van Hout

Peters huidige vriendin Wendy van Hout, alias Nicolleke 2.0, heeft al jaren een online webshop waarmee ze kleding verkoopt, maar kortgeleden maakte ze bekend dat ze een nieuwe carrière als zangeres op wil gaan bouwen. En bij zo'n stap hoort natuurlijk een eerste eigen nummer. Met 'Meisje van de handel' hoopt Wendy aan het begin te staan van een mooie carrière.

Toch kreeg ook Van Hout de nodige kritiek over zich heen in bijvoorbeeld De Oranjezomer. Een fragment uit Shownieuws, waarin de nieuwe vlam van Peter Gillis bekendmaakte nog wat zangles te gaan nemen, zorgde voor gelach in de studio van Hélène Hendriks. Wendy was hier behoorlijk boos over.

In een interview met weekblad Party vertelt Wendy over haar plannen in de toekomst wat betreft haar zangcarrière: "Misschien zeg ik over een jaar wel nou, dat heb ik gedaan, ik stop ermee en ga een boek schrijven of een documentaire maken."

Wanneer het weekblad aan haar vraagt of ook zij in de toekomst op erotische platformen als OnlyFans te zien is, reageert ze: "Je mag altijd uitstapjes maken, vind ik, maar je zal mij nóóit op OnlyFans zien, daar heb ik te veel zelfrespect voor." Is dit een sneer naar Nicol? Daar lijkt het wel op. Het kan dan ook bijna geen toeval zijn dat Nicolleke een filmpje plaatst op Instagram met de tekst: "Het origineel is altijd beter dan de sloppy seconds."

Entertainment
  • NL Beeld / Heukers Media