Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vriendin Rico Verhoeven toont trots haar ronde achterste

Wat-een-lijf.

Rico Verhoeven

Op Valentijnsdag 2022 toonde de wereldkampioen kickboksen zijn nieuwe vriendin aan de wereld. Dit deed hij via een paar fotootjes op Instagram. De bekendheid van Rico Verhoeven is natuurlijk lastig te toppen, maar Naomy van Beem was op dat moment ook al een gevestigde naam in BN'er-land.

Zo werkte de 34-jarige personal trainer samen met Kim Feenstra, rapper Boef, Jandino en, ja ja, Rico 'The Prince of Kickboxing' Verhoeven zelf. Met die laatste had ze het blijkbaar zó gezellig, dat ze na de sportsessies gezellig samen nog wat extra calorietjes gingen verbranden. En waarom ook niet.

Fit, fitter, fitst

Haar relatie met Verhoeven heeft ongetwijfeld voor extra volgers gezorgd op Naomy's social mediakanalen - de Instagram-teller staat inmiddels op 146.000. Dat aantal bestaat uit mensen volgen vanwege haar sporttips én gluurders (ja, hier horen wij ook bij) die lekker gaan op de heerlijke foto's die Van Beem online slingert.

Dat snapt Naomy zelf overigens ook heel goed. Sterker, ze speelt er handig op in met bovenstaande plaat. "Nu ik je interesse heb: Ben jij klaar voor een verandering die écht leuk is?" staat er onder. Om vervolgens een verhaal af te steken over een '40-daagse Challenge' in haar nieuwe sport-app.

Dit slimmigheidje past ze vaker toe, want ook met bovenstaande foto probeert ze mensen aan het zweten te krijgen via haar NVB-app. Met zo'n lichaam als uithangbord voor je business is dat natuurlijk een logische strategie, want potverdorie wat is die Naomy fit.

De app is blijkbaar onderdeel van haar bedrijf NVB Hustle Hard. Onder die naam slijt ze ook springtouwen, fitnessballen, shakebekers en andere sportattributen. En ook een hele rits voedingssupplementen, shakes en vetverbranders. Kortom, Van Beem staat aan het hoofd van een bescheiden fitnessimperium. De kans is dan ook klein dat we Rico Verhoeven ooit met een bierpens zullen zien als hij stopt met vechten.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Heukers Media