Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: de meest sexy foto's van de kersverse verloofde (35) van Rico Verhoeven

Via een video op Instagram maken Naomy van Beem en Rico Verhoeven bekend dat de kickbokser op één knie is gegaan. 

Rico Verhoeven

De 35-jarige Rico Verhoeven deed het aanzoek niet zomaar op een plek, maar tijdens hun vakantie op de prachtige Malediven. En raad eens? "She said yes!", schrijft de kickbokser op Instagram.

Rico was duidelijk vastberaden er iets heel bijzonders van te maken, want er werd niet alleen voor een mooie locatie gezorgd, maar ook voor een cameraploeg en alles daaromheen. De kickbokser en zijn verloofde delen graag beelden van hun leven op social media en dan moet hét moment natuurlijk ook goed vastgelegd worden. Ondanks de topsporter alles tot in de puntjes had geregeld was hij alsnog verbaasd over hoe mooi het uiteindelijk was.

"Ik had echt alles gepland en hoopte dat het op een bepaalde manier zou uitpakken. Maar wow, dit was magisch", aldus de kickbokser.

Naomy van Beem

De topfitte verloofde van Rico ziet er niet zomaar zo ontzettend goed uit. Mevrouw Beem - binnenkort dus Verhoeven - is namelijk net zo gek van sport als de kickbokser zelf.

Naomy is werkzaam als personal trainer en heeft haar eigen onderneming NVBfitness. De fitnessgoeroe biedt haar klanten niet alleen trainingen aan om net zo fit te worden als mevrouw zelf, maar ook heeft ze haar eigen supplementen en snacks op de markt gebracht. En als je denkt dat het daarbij blijft, zeker niet. Naomy wil haar klanten echt álles bieden, zo ook fitness en home equipment. Zo kun je lekker op de fitnessbal van Naomy zitten bijvoorbeeld. Een echte ondernemersvrouw dus.

En wie kun je met zo'n topfit lichaam beter gebruiken als visitekaartje dan jezelf? In Naomy haar geval is er geen betere. Toch is de verloofde van Rico niet altijd blij geweest met haar eigen lichaam. Naomy doet daar een boekje over open op de website van NVBfitness: "Net als vele anderen schommelde Naomy vanaf een jonge leeftijd met haar gewicht. Met een liefde voor patat en chocola heeft ze het altijd lastig gehad om op gewicht te blijven. De ene maand was ze vol en de andere maand weer slank." Op haar 15de nam Naomy dan ook al de stap om binnen de fitnessindustrie een bijbaantje te nemen.

Inmiddels heeft Naomy behoorlijk wat stappen gemaakt door een groot merk op te bouwen en ziet ze er zelf ook nog eens fantastisch uit. Niet gek dat de grote - letterlijk en figuurlijk - Rico Verhoeven zijn oog liet vallen op de blondine. En nu stappen ze dus ook nog eens met elkaar in het huwelijksbootje. Die Rico heeft het maar goed voor elkaar, wij zouden er ook een ring omheen pleuren.

Entertainment
  • NVBfitness, Instagram
  • NL Beeld / Heukers Media