Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Stunt of waarheid? Vriendin Peter Gillis in verwachting

In de realityserie 'Familie Gillis: Massa is Kassa' doet Wendy van Hout - de nieuwe vlam van de vakantieparkbaas - een opmerkelijke onthulling.

Wendy en Peter Gillis

De nieuwe versie van Nicolleke doet volop mee in de soap van de familie Gillis. Ook deze keer staat Wendy van Hout in het middelpunt wanneer zij een behoorlijke buik laat zien. "Ik ben nu precies 28 weken", aldus Wendy.

Toch is er enige twijfel over de zwangerschap. Veel volgers denken namelijk dat Wendy helemaal niet zwanger is. Is het nou een domme stunt of werkelijkheid? De nieuwe vriendin van Gillis heeft een webshop waarmee ze kleding verkoopt, waardoor sommige mensen denken dat ze die buik omheeft om haar kleding te verkopen aan zwangere vrouwen. Toch weer een extra doelgroep, want tja, massa blijft kassa.

Peter en Wendy zijn zelf nog niet verder ingegaan op de berichtgeving. De vakantieparkbaas heeft vandaag ook wel wat anders te doen in de rechtszaak tegen Nicol Kremers, alias 'de ex van Peter Gillis'. Volgens Peter heeft Nicolleke een document getekend waarin is vastgelegd dat zij niet over Peter of hun relatie mag praten in de media. Nicol beweert dat ze 'onder dwang' haar handtekening heeft gezet onder de bewuste overeenkomst.

Entertainment
  • Familie Gillis: Massa is Kassa
  • NL Beeld / Patrick van Emst
  • Instagram