Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van Wendy voor Paul

In Panorama’s VanVoor, de langstlopende rubriek van Nederland, draagt een bijzondere dame (misschien wel je buurvrouw!) een sexy foto van zichzelf op aan een bijzonder iemand in haar leven of met een andere mooie reden. Deze week: Wendy (45) uit Almere.

Van

Wendy is al dertig jaar samen met Paul met wie zij content maakt voor drie adult-platformen: OnlyFans, FanCentro en F2F (Friends 2 Follow): “Volg ons vooral ook op Instagram: @wendypaulofficial!”

“Ik was bijna 15 en Paul net 17 toen we elkaar voor het eerst zagen bij een klasgenoot thuis. Hoe jong we toen ook waren: ik wist meteen dat Paul voor mij de ware was. En dat is hij nog steeds. Hij is mijn soulmate en ik kom echt thuis bij hem, al leven we niet als broer en zus, als je begrijpt wat ik bedoel. Sterker nog, ons liefdesleven spat ervan af, wat we ook delen met iedereen die ons volgt. We maken erotische content waarbij we eigenlijk alles zelf doen, zowel voor als achter de camera. Sámen vooral, dat is ook het geheim van onze relatie.”

‘Na dertig jaar ben ik nog steeds verliefd op Paul’ 

“Je moet elkaar door en door vertrouwen, anders werkt het niet. We claimen elkaar ook niet en hoeven ook geen verantwoording aan elkaar af te leggen, omdat we weten dat het goed zit. We laten elkaar ook vrij binnen de grenzen die we met elkaar stellen, wat ervoor zorgt dat onze liefde na dertig jaar nog steeds groeit. Ik kan ook wel zeggen dat ik na zo’n lange tijd nog steeds verliefd op hem ben, hoeveel mensen kunnen dat tegenwoordig nog zeggen?”

Foto: toonen-wientjens.com
Haar & make-up: Jedidjah Kuijten

Ook iemand verrassen met een mooie foto? Meld je dan nu aan op vanvoor@panorama.nl!

Entertainment
  • toonen-wientjens.com