Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de kneitermooie vrouw van Nathan Aké

Nathan Aké wist maandagavond de nul te houden tegen Griekenland en zo won Oranje met 0-1. De verdediger heeft dan ook wel een hele leuke partner die hem steunt.

Aké

Wanneer je ziet met wat voor knappe vrouw Nathan getrouwd is, is het extra knap dat hij zich kan blijven focussen tijdens de wedstrijd. Zijn vrouw is namelijk de bloedmooie Kaylee Aké. Nathan stond in ieder geval niet achteraan in de rij bij het uitdelen van de levenspartners.

Aké heeft vorig jaar een goed seizoen gedraaid bij Manchester City. Hij speelde veel en werd met zijn team ook nog eens voor de derde keer op rij kampioen van Engeland. Nathan weet echter ook bij andere activiteiten raak te schieten. Hij en Kaylee zijn in 2022 vader en moeder geworden van een kindje.

Voor dat de twee ouders werden gingen ze op huwelijksreis. Tja, je moet er toch nog even van genieten. Daarna worden het korte nachten en luiers vol met stront. Dat is dan weer een heel ander leven.

Waar het voor voetballers al een intellectuele uitdaging is om een correcte volzin uit te spreken in een interview, is Kaylee de brains van het koppel. Zij studeerde namelijk aan de Erasmsus Universiteit in Rotterdam. Daarna is ze gaan ondernemen en is ze inmiddels de eigenaresse van een sieradenmerk en een bikinimerk. Gelukkig doet ze ook praktijkonderzoek.

Na de overwinning van Oranje op Griekenland is het EK 2024 weer een stukje dichter bij voor het Nederlands Elftal. Hopelijk pakken de spelersvrouwen dan ook hun koffer in. Dan natuurlijk de bikini niet vergeten mee te nemen.

Sport
  • MAN MAN
  • NL Beeld / Proshots