Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Katja Schuurman doet een Arie Boomsma'tje in bikini

In het rijtje 'Bridget Maasland, Chantal Janzen en Sylvie Meis' kan de naam van Katja Schuurman natuurlijk niet ontbreken. Als je momenteel tussen de 20 en 30 jaar oud bent, zou het best kunnen dat je in je puberteit als een blok viel voor deze dames.

Katja Schuurman

Wie droomde vroegâh niet van een wilde nacht stappen met Katja? De brunette stond bekend als een wulpse seksbom, die menig puberhart sneller liet kloppen. En hoewel Schuurman tegenwoordig wat rustiger is geworden qua seks, drugs en rock ‘n roll, kan een bikinifotootje er op z'n tijd nog wel vanaf.

Afkoelen

Schuurman laat op Instagram zien dat ze een duik in het water neemt. Koud water, welteverstaan. En wij maar denken dat 'collega-milf' Bridget Maasland het ijskonijn was. Door de duik in de plomp zou je haast denken dat ze familie van Arie Boomsma is. De actrice beweert - net als de boomlange Arie - dat het 'een positieve boost' geeft aan haar lichaam, lijf, brein en gemoedstoestand. Tja, wij krijgen dan weer hele positieve vibes van de foto die Katja heeft geplaatst.

De actrice is sowieso veel bezig met haar gezondheid. Zo zorgt ze ervoor dat haar calciuminname een beetje op peil blijft... Tot groot plezier van al haar volgers, zo stellen we ons voor.

En voor de liefhebbers deelt de actrice ook regelmatig plaatjes uit 'de oude doos'. Dat zijn er inmiddels al zó veel, dat ze een speciale expositie zou kunnen starten. Kaartjes voor 20 euro per stuk in de verkoop gooien en ze tikt in no time een vakantiehuisje op Ibiza af.

Liever oude of jonge Katja? Ons maakt het geen donder uit. De actrice is inmiddels 48 jaar, maar houdt zichzelf retefit. En als een plons in de sloot haar daarbij helpt, wie zijn wij dan om daarover te oordelen.

Entertainment
  • Instagram, Wikipedia
  • NL Beeld / Patrick van Emst, Instagram