Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Famke Louise toont trots haar achterste in doorschijnende yogabroek

Niet iedereen is blij met de video, zo blijkt uit de vele reacties onder de post. 'Doe normaal, je bent moeder'

Famke Louise

Het gaat zo te zien prima met Famke Louise. De zangeres is een fervent social mediagebruiker en deelt normaal gesproken de gebruikelijke fotootjes. Een kiekje met vriend Denzel Slager, een plaatje met podcast-collega Vonnekebonneke. Dat werk. Maar zo nu en dan knalt ze iets stouters online, zoals gistermiddag.

Op de video is de Famke zelf te bewonderen. Niet in z'n geheel, maar wel een groot deel van haar achterkant. Die duwt ze dan ook trots de lucht in, waarna ze zwoel achterom de camera inkijkt. Wat de zangeres precies wil zeggen met haar filmpje weten we niet, maar als het haar manier is om ons een goed weekend te wensen, prima. En ook een pluim voor de producent van yogabroeken voor het gebruiken van flinterdunne stofjes. Wat een uitvinding.

Reacties zijn niet mals

Niet iedereen is echter even enthousiast als wij. Vooral het feit dat de zangeres moeder is - zoon Nówie Storm Slager werd begin 2022 geboren - lijkt een reden te zijn voor volgers om Famke de wind van voren te geven. "Doe normaal, je bent moeder", is een comment die meermaals onder de foto staat. Vaak in nog iets minder vriendelijke bewoordingen.

Een ander verwacht dat het niet lang duurt voordat Famke zich van Instagram richting een iets 'volwassener' platform verplaatst. Zo eentje waar fans kunnen betalen voor pikantere content.

Rustiger vaarwater

Over het algemeen is het tegenwoordig rustig rondom de zangeres. Weinig relletjes, weinig ophef. Dat was in het verleden wel anders. In de coronaperiode werd ze onder vuur genomen na haar 'ik doe niet meer mee-interview' bij Jinek. Famke Louise had daarna zelfs beveiliging nodig omdat mensen zó op hun pik getrapt waren dat ze de zangeres wat aan wilden doen. Ze werd op straat belaagd en haar auto werd gesloopt.

Later lag ze nog een paar keer in de clinch met RoddelPraat-mannen Dennis Schouten en Jan Roos. De twee mediamakers waren ervan overtuigd dat Famke Louise een van de slachtoffers van Ali B. was. De zangeres spande een rechtszaak aan en won die.

Sindsdien lijkt de rust dus wedergekeerd in het leven van Famke Louise. Afgezien van een paar haatcomments over haar 'blote' bips dan.

Entertainment
  • NL Beeld / Patrick van Emst