Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bizar: lerares Engels blijkt bij te klussen op OnlyFans

Het salaris van een leraar of lerares is geen vetpot. Niet gek dus als docenten proberen een extra zakcentje bij te verdienen. Een lerares Engels deed dit door beelden te plaatsen op het erotische socialmediaplatform OnlyFans. Dat was achteraf niet zo’n goed idee.

Lerares

Het gaat hier om de 28-jarige Brianna Coppage. Zij gaf Engels aan de St. Clair High School in de Amerikaanse staat Missouri. Ze beweert zelf tegenover diverse lokale media en Fox News dat ze het account had aangemaakt om wat bij te verdienen. De lerares krijgt als docent een jaarsalaris van 42.000 dollar en haar OnlyFans-account levert zo'n 8000 tot 10.000 dollar per maand op. Dat is toch leuk meegenomen.

Bestuur

Het bestuur van de school kwam erachter dat de lerares wat bijverdiende op de betaalde website. Ze werd vervolgens woensdag geschorst en niet veel later ontslagen. Brianna denkt dat ze ook niet meer aan het werk kan als docente. Ze laat weten dat ze daar best wel van baalt: 'Ik mis mijn leerlingen.'

Het kwam voor de Engels-lerares niet als een verrassing. Zo wist ze al twee weken dat het schoolbestuur op de hoogte was van het account: “Ik wist dat deze dag eraan zat te komen”, laat Brianna weten.

Coppage laat weten dat het nooit de bedoeling was dat haar leerlingen deze beelden zouden zien. Ze is er dan ook van overtuigd dat als een volwassene de beelden niet had gevonden of er geen melding van had gemaakt dat haar leerlingen er nooit iets vanaf zouden weten.

Steun

Brianna probeert nu wel een slaatje te slaan uit alle media-aandacht die ze krijgt. Ze vertelt dat ze zelfs zo'n 100 abonnees meer heeft sinds het uitlekken van haar privé bezigheden. Slimme meid, want ze heeft direct haar abonnementsprijs meer dan verdubbeld. De voormalig lerares is dan ook niet van plan om te stoppen met het account: “Ik heb veel steun gekregen op de site, dus dat is zeker bemoedigend”, vertelt ze. Ook levert het haar natuurlijk behoorlijk wat knaken op.

De 28-jarige Brianna Coppage heeft er geen spijt van dat ze zich heeft aangesloten bij OnlyFans. Toch is ze er wel van bewust dat het een taboe kan zijn om actief te zijn op het erotische platform: “Of dat sommige mensen het misschien een schande vinden, maar ik denk niet dat sekswerk een schande hoeft te zijn”, laat de voormalig docent Engels weten. “Ik zou alleen willen dat de dingen gewoon op een andere manier gebeurden”, besluit Coppage.

Bizar
  • Metrotime, Foxnews
  • Adobe Stock