Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Maak kennis met Sami (19): OnlyFans-model en dochter van Charlie Sheen

Papa Sheen is na jaren stevig drugsgebruiken weer nuchter en klaar om te werken, zegt hij. En ondertussen heeft zijn dochter van 19 ook al een baantje gevonden...

Charlie Sheen

Charlie Sheen kennen we allemaal wel. De acteur, geboren als Carlos Irwin Estevez, maakte in de jaren '80 al furore met zijn rollen in films als Platoon en Wallstreet, om later uit te groeien tot superster door hoofdrollen in Spin City en later in Two and a Half Men.

Dankzij het succes van die laatstgenoemde serie was de man met tiger blood op een gegeven moment zelfs de best betaalde acteur op deze hele aardkloot; Sheen harkte in 2010 maar liefst $1,25 miljoen dollar binnen per Two and a Half Man-aflevering.

Vrouwen en drugs

In 2011 kwam daar echter abrupt een einde aan. Sheen werd ontslagen door CBS omdat hij onhandelbaar zou zijn door zijn cocaïnegebruik. Naast alcohol en drugs, hield de acteur ook van vrouwen. Veel vrouwen. Naar eigen zeggen deelde hij het bed met zo'n 5.000 dames, waaronder een boel prostituees. Zijn losbandige levensstijl leidde er echter toe dat hij HIV opliep.

Inmiddels is Sheen naar eigen zeggen nuchter. De afgelopen jaren heeft hij zich vooral beziggehouden met clean worden en het opvoeden van zijn 14-jarige tweelingzoons Max and Bob, aldus de acteur tegen People Magazine. Nu zegt hij klaar te zijn voor een tv-comeback.

Dochter Sami

In de jaren dat Charlies carrière op z'n gat lag, deed dochter Sami juist haar intrede in de wereld van de glitter en glamour. Toen de 19-jarige Sami nét meerderjarig was geworden liet ze weten een OnlyFans-account te starten. Op dat moment woonde de blondine nog bij haar moeder, actrice Denise Richards.

Charlie liet kort daarna weten niet blij te zijn met het pad dat Sami insloeg. "Onder mijn dak zou dit nooit kunnen gebeuren", aldus een pissige Charlie destijds tegen US Weekly. "Ik keur dit niet goed, maar ik kan ook niets doen om het te voorkomen. Ik heb haar in elk geval aangeraden om het enigszins netjes te houden op haar pagina en haar integriteit niet te grabbel te gooien."

Met die eerste uitspraak haalde de acteur venijnig uit naar z'n ex - Sheen en Denise Richards waren van 2002 tot 2006 getrouwd - maar zij nam hem niet heel serieus. "Sam is achttien (nu dus 19, red.) en het enige dat ik kan doen, is haar raad geven en vertrouwen hebben in haar oordeel", reageerde ze. "Ze maakt haar eigen keuzes."

Een abonnement op haar pagina kost bijna twee tientjes, maar het is niet bekend hoeveel mensen gebruikmaken van de 'dienst'. Wel bekend: afgelopen juni vierde Sami haar éénjarig jubileum op het platform. Ze zal er dus in waarschijnlijk wel genoeg dollars mee binnenharken.

Entertainment
  • HLN, Instagram
  • NL Beeld / Wenn, Instagram