Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kritiek op lingeriefoto's Anna Nooshin: 'Sinds wanneer is dit OnlyFans geworden?'

De 37-jarige presentatrice heeft haar stoute schoenen aangetrokken en haar kleding in de kast laten hangen.

Anna Nooshin

Nog niet zo heel lang geleden liep Anna rond met een baby in haar buik. Afgelopen februari beviel ze van dochtertje Nala. Daar is in ieder geval vrij weinig meer van te zien op deze beelden. De vader van het meisje is Thijs Boermans en valt ook onder de BN'ers tegenwoordig. Boermans is namelijk werkzaam als acteur, te zien in het programma Special Forces Vips en te horen in de succesvolle podcast Borrelpraat.

Nog maar kortgeleden trakteerde de 37-jarige Anna Nooshin ons al op een ingezoomde foto van haar voorgevel. Deze keer gaat de presentatrice even een stapje verder en showt ze haar hele lichaam op Instagram.

De presentatrice is als een echte influencer een samenwerking aangegaan met een lingeriemerk, namelijk Lounge Underwear. Waar wij de beelden om te smullen vinden, is lang niet iedereen zo positief over de kiekjes van Anna in deze setjes. Raar.

Kritiek

De kersverse moeder krijgt behoorlijk wat kritiek over zich heen, omdat ze een 'vertekend beeld' zou geven van net bevallen vrouwen.

'Wat een verkeerd signaal geef je hiermee af! Dit is gewoon vissen naar complimentjes', reageert iemand onder de foto. Daarnaast krijgt de presentatrice commentaar als: 'Unfollow. Sinds wanneer is Instagram OnlyFans geworden' en 'Doe even normaal en ga lekker even moederen en genieten van deze tijd samen in plaats van je blote lijf op social te gooien'.

Gelukkig zijn er altijd BN'ers aanwezig op het platform om het voor andere BN'ers op te nemen. Zo reageert de dochter van Ronald de Boer - Demi de Boer - fel op één van de negatieve reacties: 'Wat een nare comment. Ieder lichaam is anders en ieder lichaam herstelt zich op een andere manier, en ieder lichaam is prachtig.'

Wij hopen in ieder geval maar dat Anna zich niet te veel aantrekt van al dat gezeur onder haar foto, want dan zijn dit soort beelden verleden tijd. En dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Heukers Media