Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: 'Mooiste Sportvrouw van Nederland' Lieke Klaver showt bolle bips in stringbikini

Lieke Klaver schittert normaal gesproken op de atletiekbaan, maar maakt absoluut ook indruk op een boot voor de kust van Ibiza. 

Klaver

Atlete Lieke Klaver heeft een prima jaar achter de rug. Tijdens de Spelen in Parijs Lieke pakte ze een gouden plak op de 4×400 meter mixed estafette en een zilveren medaille met het dames estafetteteam. Eind vorige maand liep ze na een slopend jaar nog één 400 meter in New York, waar ze als vijfde over de streep kwam. Goed voor een geldprijs van 5.000 dollar.

Dat geld kon ze direct over de balk smijten tijdens haar vakanties. Klaver bleef namelijk nog even hangen in 'The Big Apple', om vervolgens door te reizen naar Curaçao en, jawel, de plek waar tegenwoordig iedere BN'er z'n vakantiedagen doorbrengt: Ibiza.

Op het feesteiland huurde de olympisch kampioene een bootje om een beetje op de Spaanse wateren te dobberen. Tapas erbij, wijntje. En natuurlijk een beetje in de zon liggen in een stringbikini. Ook dat is Ibiza. Goed, bovenstaande foto's spreken voor zich.

'Mooiste sportvrouw van Nederland'

Klaver werd afgelopen mei nog verkozen tot 'Mooiste Sportvrouw van 2024'. Het jaar ervoor ging paralympisch kampioene Fleur Jong er met die titel vandoor. Andere winnaressen waren oud-voetbalsters Anouk Hoogendijk en Lieke Martens, wielrenster Puck Moonen, en schaatssters Suzanne Schulting, Jutta Leerdam, Joy Beune en Irene Schouten. Maar 2024 is toch echt het jaar van de blonde Noord-Hollandse sprint-atlete.

"Normaal gesproken ben ik niet zo van de beauty-contesten, want ik vind dat mooi zijn niet alleen wordt bepaald door uiterlijk, maar ook door innerlijk", aldus de atlete tegen FHM. "Ik vind het wel echt een hele grote eer om als Mooiste Sportvrouw van het Jaar verkozen te zijn. Ik vind het belangrijk dat vrouwen die gespierd zijn, ook mooi gevonden worden."

De foto's die na de bekendmaking gepubliceerd werden van Klaver dragen overtuigend bij aan die wens, als je het ons vraagt.

Entertainment
  • Sportnieuws, FHM
  • NL Beeld / Pro Shots