Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Anna Nooshin showt borstpartij in close-up

De foto is van zo dichtbij gemaakt, dat haar gezicht nergens te bekennen is.

Anna Nooshin

Het is niet de eerste keer dat de presentatrice haar borsten in de strijd gooit om voor goed beeldmateriaal te zorgen. Wij hebben de beste kiekjes van Anna en haar twee vriendinnen voor je verzameld:

Anna Nooshin vluchtte op 7-jarige leeftijd naar Nederland vanuit Iran. Wanneer Nooshin ouder is, weet ze cum laude af te studeren in communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Inmiddels is Nooshin één van de bekendste Nederlandse influencers en heeft ze behoorlijk wat knaken weten te verdienen.

Met haar succesvolle YouTube-account wist Nooshin behoorlijk wat mensen in Nederland te interesseren. Daarnaast schreef ze twee boeken, On Top en On Life. Op de televisie verscheen Anna bij RTL Boulevard als mode- en lifestyledeskundige. In 2016 was ze te zien als jurylid bij het programma Holland's Next Top Model, waar ze even later óók als presentatrice te zien was.

Inmiddels heeft Nooshin zelfs haar eigen museum The Upside Down en een heleboel centjes op de bank. Mevrouw neemt het er dan ook lekker van en kocht in 2023 een appartement in New York, waar ze veel tijd doorbrengt. Daarnaast heeft ze nog een woning in onze hoofdstad, zodat ze hier ook lekker kan vertoeven met acteur - en 10 jaar jongere - Thijs Boermans. Niks mis met het leven van Nooshin en haar twee vriendinnen dus.

Entertainment
  • Elle, RTL Boulevard, Wikipedia
  • NL Beeld / Patrick van Emst