Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Niks mis mee: Sylvie Meis knalt een lading bloedsexy bikinifoto's online

In Duitsland ligt Sylvie een beetje onder vuur, maar hier in Nederland maken we ons niet zo druk om de presentatrice. Helemaal niet als ze een paar kersverse fotoshoots online slingert.

Sylvie Meis

Afgelopen februari trokken Sylvie en kunstenaar Niclas Castello de stekker uit hun relatie. Het werkte niet meer. "We moeten erkennen dat onze levensstijlen te verschillend zijn voor een toekomst samen", verklaarde Meis. Niet lang erna werd ze gespot met een andere multimiljonair, namelijk André Borchers. De 36-jarige knul komt uit een rijke familie, die onder ander een hoop supermarkten, houtzagerijen en vastgoed bezit.

Toch lijkt ook dat sprookje alweer voorbij. Meis stelde niet lang geleden dat ze nog niet toe is aan daten en richt zich op haar carrière als tv-presentatrice. Niet zozeer in Nederland, des te meer in Duitsland. Alleen ligt ze daar onder vuur wegens een dramatische liveshow van het programma 'Love Island'.

'Kan eigen tekst niet onthouden'

Meis is al een aantal jaren het gezicht van het realityprogramma, waarvan elke maandag een liveshow wordt uitgezonden. Tijdens de laatste uitzending ging het echter mis.

Zo zei Sylvie iets doms over de uitslag, was haar repetitie te horen tijdens de reclames en kon iedereen kort meeluisteren met haar 'oortje'. Vooral dat laatste heeft ertoe geleid dat men nu denkt dat Meis er zelf niks van bakt en geen teksten kan onthouden.

Lading bikinifoto's

Maar goed, lekker belangrijk. 'Love Island' kijken we niet. De bikinifoto's van Meis op Instagram daarentegen... En laat de 45-jarige ex van Van der Vaart nou net een verse lading online gezet hebben.

Dat doet de geboren Bredanaar wel vaker. Terecht ook, je sport jezelf immers niet voor niets dagelijks het zweet in de bilnaad. Het resultaat mag dan gezien worden.

Wellicht zal Meis de komende periode wat extra tijd besteden aan het leren van haar teksten, om zo spoedig mogelijk de harten van het Duitse fernseh-publiek terug te winnen. En ach, zolang er maar tijd overblijft om foto's te schieten aan het zwembad hoor je ons niet klagen.

Entertainment
  • Instagram, Story
  • NL Beeld / Action Press